Puzsér Róbert veti föl ezt a kétségkívül megosztó kérdést új videójában. Már a kérdés maga is megosztó, mint mondja, minden, ami a #maradjotthon alternatívája, amolyan gyilkossági kísérletnek minősül a közvélemény szerint, és a járványkezelés más lehetséges módja egyszerűen tabu. A Ragazze részletesen ismerteti a videó tartalmát, itt pedig végig is nézheted: A Koncertblog cikkeit a…Continue reading

Forrás: Koncertblog
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Az ami az olaszoknal te barom. Ezrevel halnak az emberek.
Maradj a seggeden, bírt ki ezt az 1 honapot
Yoda69
@Pálinkás Pál: Nem olyan elöregedett társadalom mint az olasz, így kisebb a rizikó faktor. De ok se tudják meguszni, csak nem lesz annyi halottjuk.
De felesleges kockázatot nem érdemes vállalni. Nálunk így is elszabadult a vírus orbanek dilettáns hozzáállása miatt
Pálinkás Pál
@Yoda69: Nos...akkor talán az idősebbeket kéne izolálni...nem hurcolászni össze-vissza otthonból-kórházba...és a svéd példát pusztán azért írtam,mert náluk nincs hiszti,tele vannak migrikkel, mégis jobb a helyzet mint akármelyik karanténos országban!!!
Yoda69
@Pálinkás Pál: Az idoseket szerintem nem unalmukban hurcolasszak a kórházba. Sajnos ebben a korban már gyakrabban kell menni vizsgálatokra, amire az idosotthonokban nincs lehetőség. A vedelmuket kellene megoldani hogy ne ferzozodhessenek meg ezen ut alatt. Illetve kellett volna, mert már szinte az összes idosotthon lefott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.