Ki ne szeretné a burgonyát? Mondjuk krémes pürének vagy egy jó kolbászos-tejfölös rakott krumplinak elkészítve? Hacsak nem újkrumpliról vagy héjában sült töltött, vajas burgonyáról, netán cikkezett steakburgonyáról van szó, a főzés általában a krumpliszemek meghámozásával kezdődik. És mi történik a héjjal? Általában a konyhai szemetesben, jobb esetben a komposztálóban végzi. Pedig ennek egyáltalán nem kellene […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.