A sorozat egykori Júliáját alakító színésznő meglepően nyilatkozott az egykori sikerről. Frajt Edit a Szomszédoknak tulajdonítja azt, hogy karrierje parkoló pályára került.

A Szomszédok miatt tönkrement Frajt Edit színészi karrierje

Amikor a Szomszédokat forgatni kezdtük, még nem sejthettük, hogy évek múltán mennyire beskatulyázhatnak majd bennünket. Akkoriban még nem láttunk magunk körül hasonló színészsorsokat. A főiskolán másodéves koromtól fogva rengeteg felkérést kaptam, színházban és filmen is. Nem én jelentkeztem, mindig engem kerestek meg. Szárnyalt a karrierem. Ha most végignézek a pályámon, akkor azt kell mondanom, hogy az összes nagy filmszerepemet és a legkedvesebb színházi felkéréseket mind-mind a Szomszédok előtt kaptam. A sorozat, amit imádok, és aminek rengeteget köszönhetek, derékba törte a pályám

– mondta a Best magazinnak nyilatkozó Frajtot a 24.hu.

Cikk- és címlapkép: Youtube

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
1987-1999 időszakban forgatták a TELELEPÉNYT! Az utolsó rész óta eltelt több mint 20 év! Akkor?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
Én úgy gondolom, ha évtizedekkel ezelőtt tönkre is ment a karrierje a sorozat miatt, az azóta eltelt hosszú időszak alatt -ha valóban tehetséges valaki-vissza tudta volna magát tornászni az élvonalba. Már ha tényleg ott volt előtte.
csak úgy....
@Cicamama55: a sorozat színészeknek nagyon nehéz,szinte lehetetlen egy másik föszerep még ha tehetséges is.
Cicamama55
@csak úgy...: Biztosan így van. Ennek ellenére, sokan akadnak az akkori szereplők közül olyanok, akik később filmekben szerepeltek, színházakban felléptek, s nívós díjakban részesültek, vagyis sikeresek lettek.
sokanvagyunk
Érdekes... Olinak (Bajor Imrének) - és világszerte sok kiváló színésznek - egyáltalán nem ártott meg az egyébként ismertséget is hozó sorozatban való szereplés.
Ronin2
Kulkának nem okozott törést.
Nem a kedvencem,de tehetsége,sokoldalúsága megkérdőjelezhetetlen.
FLETÓ
1987-1999 időszakban forgatták a TELELEPÉNYT! Az utolsó rész óta eltelt több mint 20 év! Akkor?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.