A nyárban a grillezés az egyik legjobb dolog, ugye? A finom húsok mellett érdemes a zöldségeknek is helyet szorítani a grillrácson, faszén felett készítve még egy megrögzött húsfogyasztó szívét is rabul ejthetik. Az így készített zöldségfélék ugyanis egyszerre lesznek kívül karamellizáltak, belül pedig puhák, jobban előbukkannak a természetes aromáik, illetve füstös ízekkel is gazdagodnak. 7 […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok