Azt már tudjuk, hogy a tészta főzővize számos praktikus dologra jó, például száraz hüvelyesek áztatására, szószok, mártások sűrítésére, sőt virágöntözésre is. De mi a helyzet a rizzsel? Biztosak vagyunk benne, hogy 10-ből legalább 9-en kiöntik a tejszerű főzővizet. Pedig felesleges a lefolyóban végeznie, ugyanis még hasznát vehetjük. És hogy hol? Hihetetlen vagy sem, de a […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.