Zokon vették, hogy csatornát váltott.

Gyűlöletcunami zúdult Kiss Ramónára – ezzel dühítette magára rajongóit

Hatalmas meglepetés volt, amikor a TV2 új produkciójának műsorvezetőjeként mosolygott az élő adásban Kiss Ramóna. Amit ezután kapott, arra valószínűleg ő sem számított.

Akadtak, akik gratuláltak a műsorvezetőnek, sok sikert kívántak, a több száz bejegyzés között azonban bőven olvasható olyan, amiben pénzéhesnek és gerinctelennek nevezik Ramónát a döntése miatt. Rátett egy lapáttal, amikor Ördög Nóra úgy köszöntötte:

„Kiss Ramóna a TV2-ön, fantasztikus! Annyi mindent mondanék… Mondanám, hogy Ramikám, üdv a klubban, de az nem lenne stílszerű, úgyhogy megölelhetlek inkább?”

Forrás: NLC

Kép: RTL

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Én már azt sem értettem, hogy Ördög Nóra miért kapta meg a legjobb műsorvezető címet. Azon kívül, hogy mutatós nő, és nagyon szép a kereszt neve, nem tudnék semmi elismerőt mondani róla. Gyakorlatilag jellegtelen, unalmas.
Na, a "Rami" a másik fele, olyan modoros szegénykém, annyira színészi kvalitások nélküli, hogy megkönnyebbültem, amikor távozott a Barátok köztből, és rossz ötletnek tartottam, hogy ő lett az X-Faktor műsorvezetője.
A tv2 eklatáns példája az erkölcsi és szakmai mélyrepülésnek. Nem bölcs dolog odatörleszkedni, és a továbbiakra nézve nem jó ajánlólevél.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Horizont: És akkor jönnek a Ramónák, sem valós kvalitás, sem gerinc, tényleg szükség van rájuk?
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
volvós
Qrwálkodásból a TV2-n nagyon jól meg lehet élni...
SystemError
A celebek végül is senkikből lett ismert emberek, de ne keverjük egy célorientáltan egyetemet végzett szakemberrel, aki hosszú évekik gyakorlatozik egy szaktekintély alatt, hogy aztán még évekig alázattal a szakma felé minőséget állítson elő. Az ilyeneknek nem számít a közeg, csak a pénz, ismertség, nem hánynak, ha tükörbe néznek... Meg hát végtelenül egyszerű emberek a celebek a fenti példa miatt is..:)
legott
...és vannak a hitvány gazemberek, akiknek pénzért kaphatók.
legott
Eddig egy ismert senki volt, most egy undorító, megvetendő senki, akit sokan félreismertek. Ezek szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.