Néhány napja mutattuk meg azt az utcai körkérdéses videót, amelyben a járókelőket kérdeztük, szerintük lehet-e használni azt a kifejezést, hogy cigánybűnözés, vagy ez indokolatlan összekapcsolása származásnak és bűnnek. Most sztárokat kérdeztünk ugyanerről, nem is akármilyen a névsor: Deák Bill Gyula, Zorán, Tóth Gabi és Dopeman mondta el véleményét - Dopeman szerint például köcsögök ülnek a Parlamentben, Gabi visszaállítaná a halálbüntetést. 2009. február 16.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eberti
@Soma: Jó ötlet a nyilvános megvesszőzés,de még az arcukat sem mutathatják a bűnözőknek.Sajnos.
Maxi
@eberti: Ez aztán egészen komikus helyzetet is tud teremteni a médiában. Amíg körözik, teljes névvel, arccal látható, amint elfogják, máris kitakarják a szemét és csak monogrammal, vagy rövidített vezetéknévvel szerepel. Így lett pár nappal ezelőtt Sztojka Ivánból is Sz. Iván. :o(
lovo52
Toth Gabi, már annyi mindant ÁLLITOTT, aztán azt is mondta,hogy tud énekelni! Egyébként, KÖTÉLRE A GYILKOSOKKAL!!!
Strumbock2
Pár dolog. A halálbüntetéssel kapcsolatban egyszer olvastam egy jó gondolatot: nem a bűnösnek, hanem a családjának büntetés. Másodszor, amíg van esély, hogy ártatlanokat öljünk így, addig talán nem kell eröltetni, persze nem tudom mit mondanék ha Cosma családjába tartoznék. Soma óvatos gondolat: nem szereted a cigányozást, ért már tőlük attrocitás azért mer Te nem vagy az? Mesélték már neked gyerekek, hogy a suliban elveszik a kajájukat meg a tornazsákjukat a cigánygyerekek? De persze ettől itt sem lehet általánosítani, ez is igaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.