Szinte egyszerre jelentkeztek, hogy segíthessenek.

A Blikk cikke szerint megható történet látott napvilágot a Váltsd Valóra Te is Egy Beteg Gyermek Álmát néven futó Facebook-oldalon a napokban. 

Charlie, Pataky Attila és Révész Sándor valóra váltotta egy betegséggel küzdő fiú álmát

Fotó, címlapkép: Illusztráció/pixabay.com CCO

A 16 éves fiú – Krisztián - egy gitárt szeretne magának, de amire szüksége lenne, az sajnos sokba kerülne neki. A fiú most tanul gitározni és ezzel a hangszerrel szerette volna jobb hangulatra deríteni a kis kórházlakókat. A bejegyzésben arra kérték az embereket, hogy aki tud, az adományokkal segítsen, hogy teljesülni tudjon a srác álma. 

A felhívást látta Charlie, Pataki Attila és Révész Sándor énekes is, így szinte egyszerre jelentkeztek azért, hogy teljesíthessék a fiú álmát. 

"A hírt olvasva szinte egy időben kerestek meg minket, hogy szeretnének "varázsolni". A legszebb az volt az egészben, hogy mindhárman ragaszkodtak ahhoz, hogy ők teljesítsék a kívánságot. Végül, hogy ne legyen sértődés, abban egyeztünk meg, hogy közös összefogással teljesítik Krisztián álmát. Több kisebb adomány is érkezett a poszt kapcsán. Ebből a pénzből egy tokot vásároltunk a gitárhoz. Ezúton is szeretnénk megköszönni a gyors segítséget zenész barátainknak és a többi támogatónak is"

- olvasható a bejegyzésben.

A megajándékozott Krisztián is írt az ajándékozóinak pár sort:

"Kedves Révész Sándor, Charlie, Pataky Attila!

Már önmagában az is öröm, hogy egy levélben ennyi híres embert megszólíthatok. Hát még megajándékozott lenni tőlük. Betegségem mélypontjaiban állapotomról a zene ad legjobb látleletet, de ugyancsak a zene tud felemelni. Amikor beteg lettem, sokszor eszembe jutott, hogy „miért nincs két életem”. Sokszor szembesülök azzal, hogy csak egy életünk van, és az is mennyire törékeny.

Közben pedig annak a labirintusában tévelygek, hogy „az légy, aki vagy”, akkor is, ha nem mindig érzem jól magam.

A gitár épp karácsonyra érkezett meg. Nagyon boldog vagyok. Felhangoltam, kipróbáltam már a klinikán is, a karácsonyfa alatt. Gyerektársaim hallhatták az első hangokat. Bár még nem tudjuk családunk miként lesz együtt karácsonykor, de az Ünnep c. dalt úgy hallgatom, mintha Attilát közelebbről ismerném.

Hálámat az ajándékért úgy fejezem ki, hogy karácsonyra a régi gyakorló gitáromat egy lánynak ajándékoztam, így ő is kezdhet gitárórákra járni.

Kívánok egészséget, nyugodt karácsonyi napokat, és azt is kívánom, hogy lelkükből új dalokkal szóljanak a szívünkhöz.

Üdvözlettel

Teleki Krisztián"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.