Egy tanulságos levél a kibeszélő-, békítő, barátkozó-, egyéb televiziós show-k nézőinek, nem-nézőinek.

Forrás: enhirem.hu
Feltöltő: piter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nagyvalika
Igen, nagy a kamu ezekben a műsorokban. Megrendeznek mindent és becsapnak mindenkit a nézettség érdekében.
Evikati
Én azt mondom erre, hogy ha egy régi barát, ismerős szeretne velem találkozni, kutasson fel valahogyan. Én biztos, hogy nem írnék alá semmilyen papírt és nem tudnának elcsalni semmi pénzért. Fel kell őket jelenten!!
piter
@Evikati Ha ilyen egyszerű lenne a dolog ! Sokak számára érthetetlen, hogy miért hajlandók emberek ország-világ előtt a legbensőbb titkaikat is kiadni, sok esetben kivetkőzni emberi mivoltukból. És még hol vagyunk a Jerry Springer-féle stilustól, a megrendezett cikrusztól, a leplezetlen és nyilvános erőszaktól, amit mások élveznek.
Evikati
@piter: Értelek én, de pontosan ez az amit mondok. Miért mennek oda emberek, akiknek később ez problémát okoz? Valamiféle önmutogatási szándék is lehet emögött. Akkor meg miért panaszkodnak. "Meglepetés lesz"...ilyen csalival engem soha nem tudnának csőbe húzni.
morva
Ki a hibás ? A tévé, vagy az, aki lépre megy ? Ki kit követ ? A tévé a néző izlését, vagy a néző a tévé stilusát ? Manipulálják a nézőt, vagy csak kielégítik a vágyait ? Azt adja a tévé, amit a nézők akarnak, vagy teremti az igényeket? Tudja valaki ezekre a válaszokat ?
piter
@Evikati Biztos vagy te abban, hogy nem tudnának csőbe húzni ? Szerintem csak csali kérdése, és ezt ne vedd bántásnak. Majdnem mindenkit meg lehet fogni, a kérdés, hogy miként. Tartalomhoz a forma, nézőhöz a cucli. A régi mondás szerint nem a mézesmadzag a fontos, hanem hogy mennyi méz van rajta,
Evikati
@piter: Igen én biztos vagyok benne, hogy ebből kimaradnék! 62 évesen van már az embernek annyi tapasztalata (főleg úgy, hogy ismerem a bohémek világát), hogy nem dől be ilyesminek. Ezeket a műsorokat csak elvétve nézem és anélkül, hogy bárkit megsértenék elmondhatom, hogy nem az én világom. Nem érdekelnek a trágárságok, a műsorvezetők, a helyesen beszélni nem tudó emberek. Ez egyébként szubjektív. Én senkit nem ítélek el, ha bemegy egy-egy ilyen műsorba és elmondja, hogy a volt párja hónapok óta zaklatja, vagy a szomszéd kutyájától nem tud aludni.:-)
piter
@Evikati Én elhiszem neked, hogy megfontolt ember vagy, és nem hagyod, hogy "kivetkőztessenek". De ha ez nem, akkor más. Szerintem a műsorok "sokfélesége" éppen arra szolgál, hogy valamivel megfogjanak. Habár 62 évesen - mint írod, ennyi idős vagy- nem vagy célpont, hiszen tisztelere méltó életkorod miatt alkalmatlannak tartanak arra, hogy fogyasztásra bírjanak rá.
Evikati
@piter: Azért gondolod ezt, mert nem ismersz:-))
Voltam már szuper nagyi, szerepeltem női magazinban (mint pályázati győztes) és több alkalommal megkerestek már. Nyitott vagyok és csevegős típus. Ha engem oda be tudnának csalogatni, nagyon megemelném a színvonalat:-D
Abban igazad van, hogy nem vagyok célpont. Nem járok topban, miniben és minden fogam ép és egészséges:-)
piter
@piter Remélem, nem bántalak meg, de nem a te személyed a fontos ebben a kultúrában, és persze nem az enyém, hanem számottevő tömegeké, amelyeket meg lehet fogni. Ha nem vagyok vevő ezekre a műsorokra, akkor csak egyedi kívétel vagyok, nem számítok. Mi ketten sem számítunk. A nagyságrend százezreknél, millióknál kezdődik. Ha már ők is úgy gondolkodnának, mint te, akkor lenne felfordulás.
morva
Na mégegyszer, hátha valaki tudja a válaszokat.

Ki a hibás ? A tévé, vagy az, aki lépre megy ? Ki kit követ ? A tévé a néző izlését, vagy a néző a tévé stilusát ? Manipulálják a nézőt, vagy csak kielégítik a vágyait ? Azt adja a tévé, amit a nézők akarnak, vagy teremti az igényeket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.