Egy tanulságos levél a kibeszélő-, békítő, barátkozó-, egyéb televiziós show-k nézőinek, nem-nézőinek.

Forrás: enhirem.hu
Feltöltő: piter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@piter: Igen én biztos vagyok benne, hogy ebből kimaradnék! 62 évesen van már az embernek annyi tapasztalata (főleg úgy, hogy ismerem a bohémek világát), hogy nem dől be ilyesminek. Ezeket a műsorokat csak elvétve nézem és anélkül, hogy bárkit megsértenék elmondhatom, hogy nem az én világom. Nem érdekelnek a trágárságok, a műsorvezetők, a helyesen beszélni nem tudó emberek. Ez egyébként szubjektív. Én senkit nem ítélek el, ha bemegy egy-egy ilyen műsorba és elmondja, hogy a volt párja hónapok óta zaklatja, vagy a szomszéd kutyájától nem tud aludni.:-)
piter
@Evikati Én elhiszem neked, hogy megfontolt ember vagy, és nem hagyod, hogy "kivetkőztessenek". De ha ez nem, akkor más. Szerintem a műsorok "sokfélesége" éppen arra szolgál, hogy valamivel megfogjanak. Habár 62 évesen - mint írod, ennyi idős vagy- nem vagy célpont, hiszen tisztelere méltó életkorod miatt alkalmatlannak tartanak arra, hogy fogyasztásra bírjanak rá.
Evikati
@piter: Azért gondolod ezt, mert nem ismersz:-))
Voltam már szuper nagyi, szerepeltem női magazinban (mint pályázati győztes) és több alkalommal megkerestek már. Nyitott vagyok és csevegős típus. Ha engem oda be tudnának csalogatni, nagyon megemelném a színvonalat:-D
Abban igazad van, hogy nem vagyok célpont. Nem járok topban, miniben és minden fogam ép és egészséges:-)
piter
@piter Remélem, nem bántalak meg, de nem a te személyed a fontos ebben a kultúrában, és persze nem az enyém, hanem számottevő tömegeké, amelyeket meg lehet fogni. Ha nem vagyok vevő ezekre a műsorokra, akkor csak egyedi kívétel vagyok, nem számítok. Mi ketten sem számítunk. A nagyságrend százezreknél, millióknál kezdődik. Ha már ők is úgy gondolkodnának, mint te, akkor lenne felfordulás.
morva
Na mégegyszer, hátha valaki tudja a válaszokat.

Ki a hibás ? A tévé, vagy az, aki lépre megy ? Ki kit követ ? A tévé a néző izlését, vagy a néző a tévé stilusát ? Manipulálják a nézőt, vagy csak kielégítik a vágyait ? Azt adja a tévé, amit a nézők akarnak, vagy teremti az igényeket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.