AZÉRT AZ EU MOCSKOLÁSON TÚL VANNAK ITT MÓKÁS DOLGOK IS!!! =)) 2021. január 14-én az Európai Bizottság úgy döntött, hogy semmibe veszi több mint egymillió európai polgár kérését valamint az Európai Parlament állásfoglalását, és a Minority SafePack kezdeményezés alapján nem indít jogalkotást a nemzeti kisebbségek védelmében. Döntésével a Bizottság hátat fordított az őshonos kisebbségeknek, az aláíró polgároknak, a nagy többséggel támogató határozatot elfogadó Európai Parlamentnek, több …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Fulladjon meg a rohadt EU, Lehetőleg máma még =))

A párt központi napilapja ki van akadva az un. Minority SafePack „elgáncsolása” ürügyén

Az Európai Bizottság pénteken úgy döntött, hogy nem kezdeményez uniós jogalkotást a javaslatcsomag alapján. A portál perceken belül cikk áradattal reagált a hírre, még a mindig visszafogott, korrekt és kiegyensúlyozott (na jó csak viccelek) Szili Katalin, a határon túli autonómia ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott is megállapította, hogy „Európai Bizottság nem vállalta fel a politikai döntés meghozatalát. Döntésével bizonyította, hogy az európai intézményi bürokrácia vezérli és nem a valós problémák megoldása”!
Nos ez az RMDSZ ihlette és a magyar kormány által ezerrel nyomott kezdeményezés – legalább is haza gyakorlatban – azzal reklámozza magát, hogy: „az őshonos kisebbségek jogait erősíteni kívánó”!?!
Ami ugye nem semmi, lévén magyaroknak a Kárpát-medencében őshonoságról zagyválni ritka nagy baromság.
De ennél is pofátlanabb az a vád, hogy a mocsok EU cserben hagyja a kisebbségeket, mert „nem hajlandó átnyúlni a nemzeti kormányok feje felett”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.