„Azt remélem, hogy a magyar embereket a lehető leghamarabb be tudjuk oltani, biztonságos oltóanyaggal - hangsúlyozta a külgazdasági és külügyminiszter.\nSzerdán beiktatták hivatalába az USA 46. elnökét, Joe Bident, aki beiktatási beszédében azt mondta, hogy ő hozza el a békét, a megbékélést és egyesíteni fogja az amerikai társadalmat – vezette fel a ma esti Bayer showt a műsorvezető Bayer Zsolt.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Petike a Zsóti showban olyat tett mint még soha

nagy pofával árulta el magáról és a módszereiről azt, amit az előzmények ismeretében mi is sejtettünk

Bár a derék lovag, a műsorvezető Bayer Zsolt azzal vezette fel a tegnap esti Bayer showjár, hogy: „Szerdán beiktatták hivatalába az USA 46. elnökét, Joe Bident, aki beiktatási beszédében azt mondta, hogy ő hozza el a békét, a megbékélést és egyesíteni fogja az amerikai társadalmat”, azért hozta ebben is a formáját. Ahogy az várható volt.
Azonban a műsor másik részében Szijjártó Péter „külgazdasági és külügyminiszter” volt a vendége.
Ennek során a derék külgarázdánk azt találta mondani az oltóanyagok megvásárlását illetően „Az ár kérdése fontos, de az árnál egy fontosabb dolog van, az az emberélet.”!!
Kár, hogy hasonló volt az indok a minap a lélegeztetőgépeknél is, igaz ott csak 3-4szeres áron sikerült beszerezniük, itt meg legalább 10szeresről van szó!
A témát jól árnyalja, hogy a műsort propagáló fejléc alatt közvetlenül a párt központi naplapja azon lelkendezik, hogy a derék Zsóti aláírásgyűjtésbe kezdett az általa az „elmúlt évtizedek egyik legnagyobb baloldali gazemberségének nevezte a baloldal oltásellenes halálkampányát”!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.