Ott győzött a balliberális ellenzék az önkormányzati választáson, ahol a legjómódúbb emberek élnek - mondta a Bayer show című műsorunkban. Schmidt Mária szerint az látható, hogy a baloldali ideológiák teljesen elvesztették a funkciójukat, hiszen a szocializmusról már nem beszélnek, a munkásosztályt pedig elárulták. Hozzátette: a balliberális oldal az elitet szolgálja, hiszen a klímavészhelyzet kapcsán kialakított apokaliptikus világképük következményei a legkiszolgáltatottabbakat sújtja majd. "Nekik új autót kell venni,a régit ki kell dobni, mert nekik többet kell majd fizetni a benzinért, vagy a gázolajért, vagy a nem tudom micsodáért, mert akik az autóiparban dolgoznak azok elvesztik a munkájukat, tehát azokat a rétegeket sújtja a legjobban, akik a leginkább kiszolgáltatottabbak. Most éppen nem a valamilyen szocializmust építünk, meg egyfajta kísérletet végzünk, hanem most a klímával fogunk kísérletezni és megmentjük a földet"-mondta Schmidt Mária.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Inkább ne mondott volna semmit. Minden amit elmondott bűzlik a hazugságtól.Akik itt a rászorultak életére törnek azok pont Ők. A rászorultaknak van a legtöbb egészségügyi problémájuk,de azt ugye földig rombolták.( már mint az egészségügyet) A kisembereknek bizony gon az autókba (már ha van) benzint venni,de ezt a kormány minden tagja hivatalból ingyen kapja,még akkor is,ha nyaralni megy. Dugulj el Mariska! Senki nem hisz neked azon az egyre kevesebb agymosott Fideszesen kívül,akik még nem tudják,hogy miattatok élnek szarul és nem értetek.
Nessy
@cikicakk55: nem is értelek, hiszen pont most ád a kormány a "nagy családosoknak" autóvásárlási kedvezményt! Egyébként is száguldó gazdaságunkban mindenki részesül a javakból! Aki nem "mindenki", az így járt!
cikicakk55
Tudod az autó helyett a kormány inkább olyan fizetést adjanak a gyermekes családoknak,amiből a gyermekeiket egészségesen tudják nevelni.Tudjanak gyümölcsöt,zöldséget és egészséges ételehez való alapanyagokat.Nem tudom mennyi autóvásárlási kedvezményt ad az állam,de a reklámokból hallom,hogy az autók 3-4 millió forint körül vannak.Inkább 4 millió.Most ha adnak 500.000 ft kedezményt,akkor nagyon ki vannak tényleg segítve. Ez kb olyan hasznos mint a sok focipálya.
solidedge
Ha valaki még nem tudná az Indexet is bedarálta a Fidesz, meggyőződésem hogy a Propeller is jelentős pénzeket kap ezért jelenik meg egyre nagyobb súllyal a Fideszt támogató média. Lassan mindenki lefekszik a Fidesz előtt az általunk befizetett adóinkból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.