Az a baj, hogy a mainstream zenénk kicsit megrekedt az átkosban, s mindig csak fáziskéséssel sikerült átvenni az éppen aktuális külföldi trendet.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nanena
Tegnap hallgattam az Amorf ördögök egy tagjának nyilatkozatát a Klubrádióban. Örülnek, ha 400 ember összejön egy koncertre vidéken 1500 Ft jegyáron. Ezért csak a hangszerüket érdemes vinni. A többi cuccot a helyszínen bérlik. Már ahol van ilyen cucc. Békéscsabára pl. nem mennek, mert nincs. Azt is mondta, hogy kevés olyan hely van, ahol jó az akusztika. Pécset hozta fel példának, ahol sok pénzért koncerttermet csináltak borzalmas akusztikával. Nálunk csak a nyálzenére van rétegigény, celeblányok tátogására. Vagy már erre sincs. Aki jó zenét akar hallgatni, az külföldi zenét hallgat. Talán még a Djabét hallgatják vájtfülüek külföldön.
Evikati
@nanena: Azért a Rózsi koncertjein mindig telt ház van. Mi minden évben ott vagyunk:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.