A torta piskóta egy klasszikus alaprecept, aminek megvannak a trükkjei, de ha betartod őket, biztosan sikerülni fog neked is. A forró tejes piskóta, szerintem a legszaftosabb, ízesebb, amit eddig kóstoltam, így ezt mutatom meg elsőként nektek is. Elronthatatlan piskóta recept, ami nem esik össze és nem púposodik fel. Persze megvannak a trükkjei a sikerének, de egyáltalán nem bonyolultak, a piskóta receptvideóban megmutatom az összes praktikát az elkészítéséhez. A tészta szaftosságát egy kevés tej és vaj adja, amiket össze kell forrósítani mielőtt a tésztába keverjük őket. Nem kell aggódni, hogy összeesik tőle a piskóta. Először egy kisebb adag tésztához adjuk és a többihez. Mindenképpen ügyeljünk rá, hogy forró legyen mielőtt belekeverjük a kis adagba.

Forrás: annuskam.hu
Feltöltő: nb1985
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.