Mihalik Enikő arról is mesélt a Blikknek, hogy nőgyógyászati problémája miatt váratlanul érte, hogy teherbe esett. A modell későbbi férje jött rá, hogy a modell gyermeket vár. Kiderült, hogy kislányuk lesz.

Mihalik Enikő elárulta, miért Karácsony Gergelyt választották és hogy mit mondott beszédében a főpolgármester a nagy napon

Fotó: MTI/Mohai Balázs

A párom vele dolgozik, jóban is vannak. Tudomásunkra jutott, hogy vezetett már esküvőt, és akkor döntöttük el, hogy szeretnénk, ha ott lenne a nagy napon

– nyilatkozta a Blikknek Enikő, aki elárulta, végül egy anyakönyvvezető adta őket össze, de Karácsony celebrálta az ünnepséget.

Nagyon szép, megható beszédet mondott, de közben vicces és kedves is volt, nagyon jókat mondott rólunk. Spontán módon, de nagyon jól beszélt, ez örök emlék marad

-  tette hozzá a Blikknek Mihalik Enikő arról, hogy Budapest első embere, Karácsony Gergely is részt vett az esküvőjén. Férje a főpolgármester tanácsadója.

Az előzményekről ezt mondta el a modell 

„Dávid még decemberben kérte meg a kezemet, de az esküvő időpontja kérdéses volt. Sürgetett minket az idő, így ez egy technikai, praktikus döntés volt, mivel szeretnénk, hogy Amerikában szülessen meg a kislányunk. Mivel nekem csak vízumom van, amellyel nem biztos, hogy kiengednének, Dávidnak viszont zöldkártyája, így előrehoztuk a dátumot. Csak a szüleink és a két tanúnk volt ott, a párom unokatestvére és a nővérem.”

Nőgyógyászati problémája miatt Mihaliknak rendszertelen volt a menstruációja, így amikor kimaradt a menzesze, nem is gondolt arra, hogy ennek a baba lehet az oka.

"Dávid jött rá, hogy gyermeket várok, mert hirtelen különös ételeket kívántam. Egy nap aztán rosszul lettem, émelyegtem, akkor vettünk egy tesztet, ami pozitív lett”

– idézte fel Enikő.

Mint korábban írtuk, a 33 éves modell kezét 11 hónappal a megismerkedésük után kérte meg Korányi Dávid, a főpolgármester városdiplomáciai főtanácsadója, azóta pedig már meg is tartottak a szűk körű Covid-esküvőt, amit majd egy nagyobb lagzi is követ később.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Forrás: Blikk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.