Idegenvezetőként ő volt a király, a nászútján pedig véletlenül másik nő kezét simogatta. Alighanem hazánk legnagyobb nőfalója – vagy legalábbis az volt – Nógrádi György (71), a kormány biztonságpolitikai tanácsadója. Nem délceg dalia, saját bevallása szerint mindig is volt súlyfeleslege, de ha csak a fele igaz mindannak, amit Szabó Győző színésznek elmesélt, talán tudhat valamit, amire érdemes odafigyelni.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Túl azon, hogy igazi mesélje maga is

az egész úgy ahogy van olyan jellemző Orbániára a közmédiára a szakértőkre meg persze az arcát lan hazudozás megszokottságára

A derék Blikk.hu nem is kajánsággal számol be Gyuri-bácsi úgy emlékszikére. A „Valódi csajozógép volt a biztonságpolitikai szakértő: az ország legnagyobb nőcsábászaként ismert Nógrádi György vallott a múltjáról” című cikkben számos elsőre meglepő dolog olvasható. Leginkább arról dicsekedett, hogy milyen hatalmas sikerei voltak a nőknél.
Az ember hajlamos lenne legyinteni, hogy így emlékszik, ahogy klasszikus „újra szeretnék randevúzni Claudia Schifferrel.” blődlit is el PapJancsizta (nem újra, hanem megint, mert már régebben is szerettem volna).
Azonban azt kell mondjam, hogy csak hozta a szokásos formáját, igazából az m1 „szakértőinek”, sőt igazából ártunk és qurmányunk pribékjeinek szokásos minden valóságtartalmat nélkülöző hazudozását.
Az az igazság, hogy persze Őfeneségézől méh messze van, hisz róla a napokban megtudhattuk, hogy:
Alig egy hete a Kossuthon árulta el magáról, hogy: „Én az utcai harcosok antikommunista világából érkezem”,
sőt a derék külgarázda jóvoltából, hogy egy demokráciaharcos

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.