A sült bacon az egyik kedvenc (hétvégi) reggelink, holnap pedig végre szombat, így ha lapul a hűtődben egy csomag baconcsík, próbáld ki a „csavaros” sütést! Miért praktikus, ha így készíted? A legtöbben serpenyőben pirítják meg a baconcsíkokat, ami jó módszer, ám csak akkor, ha kicsi a család, hiszen 5-6 csíknál többet nem lehet rendesen betenni […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.