Molnár Gusztáv volt párja, Dancsecs Ildikó szerint közös fiukat ütötte meg Molnár, ezért feljelentést tett.

A Blikk cikke szerint rendőrséghez fordult Molnár Gusztáv, a Drága örökösök című televíziós sorozat színészének volt párja, Dancsecs Ildikó, mivel elmondása szerint a színész bántalmazta közös nyolcéves gyereküket, Benedeket.

Gyermekbántalmazáért jelentette fel volt párja a Drága örökösök sztárját

Fotó: Facebook/Molnár Gusztáv

Az édesanya előbb a közösségi oldalakon oosztotta meg a történetet ismerőseivel, majd elmondta a lapnak, miért fordult a nyilvánossághoz.

Guszti és az új párja vidékre ment szombaton, a közös gyermekünk, Benedek is velük tartott. Éjjel fél tizenkettő körül a gyerek sírva hívott, és azt mondta, hogy az apja megütötte. Zokogva kért, könyörgött, hogy hadd jöhessen haza, mert halálosan fél az apjától (...) Benedek elmesélte, hogy az apja ittas volt, és a kocsiban elaludt, de mivel nem volt bekötve, ezért többször rádőlt. Amikor a fiam megpróbálta lelökni magáról, Guszti először felpofozta, majd ököllel ütötte a lábát és kiabált vele. Benedek ekkor hívott fel, közben hallottam, hogy valaki üvöltözik a háttérben

- mondta el a lapnak a történetet az édesanya, aki szerint ekkor a színész és új párja hazavitte a kisfiút, ám továbbra sem volt zökkenőmentes a történet.

Guszti erősen ittas volt, alig állt a lábán, és még a páromnak is nekiment. Benedek keservesen sírt, annyira felzaklatták a történtek, hogy amikor beért a lakásba, elájult. Azonnal hívtam a rendőrséget, hogy elmondjam, mi történt, vasárnap pedig bementem feljelentést tenni.

A Blikk cikke szerint Dancsecs Ildikó és Molnár Gusztáv 2020 januárjában vált külön, onnantól kezdve pedig nem alakultak simán a dolgok közöttük. A gyerek felügyeleti jogát az anya kapta meg, de a színész kéthetente egy hétvégét a fiával tölthetett.

Dancsecs Ildikó a lapnak elmondta, már közös életük során is voltak gondok akkori párjával.

Már a kapcsolatunk során is voltak problémáink Gusztival, és előfordult, hogy bezárkóztunk a fiammal a szobájába, mert féltünk tőle. Sajnos később sem lett jobb a helyzet, a saját hibáiért pedig Benedeket hibáztatta, azt mondta a gyereknek, hogy azért készült ki, mert ritkán látja (...) Szegény nem akart már az apjával lenni, de ment, mert félt, hogy miatta lesz öngyilkos. Az sem volt ritka, hogy Guszti annyira részeg volt, hogy a párja, Vivien hívott engem, vagy írt nekem: vigyük el Benedeket, mert nincs ott biztonságban. Akkor három hónapig nem is engedtem oda, és a gyámügyhöz is elmentem, de arrogáns, nemtörődöm módon lesöpörték az ügyünket

- mondta el a Blikknek. Hozzátette, tavaly október óta gondolkozott azon, hogy a nyilvánosság elé áll, de attól tartott, hogy nem hisznek neki, vagy megbélyegzik, esetleg őt okolják majd a történtekért.

Most elszakadt a ­cérna. Kezet emelt a gyermekünkre, és ez megbocsáthatatlan. Nem fogom hagyni, hogy ez újra megtörténjen, elmegyek a gyámügyhöz, és kérvényezem, hogy csak felügyelettel láthassa a jövőben. Nem akarom őket elszakítani egymástól, Benedek imádta az apját, de mostanra eljutott oda, hogy retteg tőle. Még gyerek, magát okolja, és fél, hogy mi lesz ennek az egésznek a vége

- magyarázta a lapnak az édesanya, aki azt is hozzátette, fia fél éve jár pszichológushoz a történtek miatt.

Már az iskolapszichológus is jelezte, hogy gond van Benedeknél, erős szorongása van a történtek miatt, és hiába próbáltunk meg mindent, az apjának joga van elvinni őt, de innentől nem fogom engedni. Guszti sok nehézséget okozott nekünk, nem elég, hogy másfél éve nem fizet gyerektartást, korábban zaklatott, leskelődött utánam, amiért fel is jelentettem. ­Akkor nem indult nyomozás az ügyben, talán majd most komolyan veszik ezt is

- zárta a történetet Dancsecs Ildikó.

A Blikk megkereste Molnár Gusztávot is, aki időt kért a válaszadásra.

Forrás: blikk.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Nagyon unom már a panaszkodó hölgyeket, akik soha semmiről nem tehetnek, ártatlan áldozatok.
De: valamiért hozzámentek ahhoz, akitől később rettegniük kellett, gyermeket szültek egy házasságba, amely nem működött, és benne is maradtak.
A gyermek mögé bújni, rá hivatkozva teregetni ki országnak-világnak a házi szennyest...no, ilyenkor szoktam lehúzni a rolót.

Ja: a hölgy forgatókönyv-író. Biztos, hogy innen kezdve nem dolgoznék vele.
sokanvagyunk
Nem is tudom, hogyan élhettek - és pillanatok alatt vádolhattak, alázhattak meg másokat - az emberek internet és nagy nyilvánosság nélkül.
Nyírfa
Nagyon unom már a panaszkodó hölgyeket, akik soha semmiről nem tehetnek, ártatlan áldozatok.
De: valamiért hozzámentek ahhoz, akitől később rettegniük kellett, gyermeket szültek egy házasságba, amely nem működött, és benne is maradtak.
A gyermek mögé bújni, rá hivatkozva teregetni ki országnak-világnak a házi szennyest...no, ilyenkor szoktam lehúzni a rolót.

Ja: a hölgy forgatókönyv-író. Biztos, hogy innen kezdve nem dolgoznék vele.
csak úgy....
a volt barátnök,titkárnök,szeretök,feleségek kései bosszúja! persze ez nem csak nöi tulajdonság...
DR PRÉDlKÁTOR
@Horizont: Nem hiszed el, hogy megtörtént a dolog? Én elhiszem. Csak rá kell nézni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.