A sorozat ikonikus házaspárja, Magdi anyus és Vili bácsi újra együtt van.

A 168.hu írta meg, hogy a színpadon ismét közösen dolgozik a Mátyás Király tér egykori karaktereit megformáló Fodor Zsóka és Várkonyi András.

Újra együtt Magdi Anyus és Vili bácsi! Az álompár összeállt

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A színészek az Örök a szerelem című, kifejezetten rájuk írt színdarabban dolgoznak majd együtt, a darabot jövő tavasszal mutatják majd be Pécsett. 

"Mi már 1972-ben is nagyon jó barátok voltunk, amikor Békéscsabán dolgoztunk a színházban, és nemcsak a sorozatban, de azóta egy kabaréban is játszunk együtt. Ám ez most egy olyan darab, amely a görög mitológia öreg házaspárja, Philémón és Baukisz történetére épül, mi formáljuk meg az idős párt”

– nyilatkozta a Blikknek Fodor Zsóka, akit Vili bácsi kijavított elég hamar. 

"Először is, ki kell javítsam Zsókát, nem 1972-ben, hanem már 1970-ben is együtt dolgoztunk, ez örök vita kettőnk között, rosszul emlékszik a kezdetekre. Akkor én kiforratlan, húszéves kezdő színész voltam, Zsóka pedig, mivel hét évvel idősebb nálam, már rendelkezett szakmai múlttal. Neki akkor volt egy olyan partnere, akivel sokat dolgozott együtt, jól működtek, nekem is volt egy fiatalabb. Ám mostanra már nem számít az a néhány év különbség, beleaggultunk a házaspár szerepébe”

– mesélte a lapnak Várkonyi András. 

Forrás: 168.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.