Az X-Faktor mentorai szerettek volna megemlékezni az Omega napokban elhunyt frontemberéről, de a produkció nem volt hibátlan – ahogyan erre az Origo is rámutatott.

Itt a videó Gáspár Laci Omega Kóbor-megemlékezéséről, ami az Origo szerint „szánalmas botrány” voltFotó: Bushido Staatsfeind Nr.1/YouTube

Kóbor János december 6-án, rövid betegség után hunyt el. A zenészlegendát egy ország gyászolja, így nem meglepő, hogy az énekes tehetségkutatóban is szántak az emlékének egy dalt. A Gyöngyhajú lány előadása viszont nem volt hibátlan, ezért az Origo kormánypárti lap azt szánalmas botránynak titulálta.

Ha esetleg lemaradtál a műsorról, felkerült egy videó Gáspár Laci bakizásáról:

Fotó: Bushido Staatsfeind Nr.1/YouTube

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rizikó
Egy beszélni is alig tudó celeb cigányra bízni a megemlékezést, ami inkább sértés volt. Ez a nyomorult meg zöld hajú lányról énekel, mert a szöveggel sincs tisztában!
DR PRÉDlKÁTOR
@Rizikó: Nem értem, kinek az ötlete a gáspár család futtatása? Ez a gáspár laci a gáspár győzőnek az unokatestvére. Annyian vannak, mint az oroszok... És mindegyikre "igény" van? Vagy egyszerűen arról van szó, hogy az ezeket tátott szájjal nézők egyre jobban szaporodnak???
Rizikó
@DR PRÉDlKÁTOR: Nincsenek véletlenek, így a Gáspár klán futtatása csak átgondolt és megtervezett elképzelés és határozott cél elérésére törekvés része. Sztárolni kell a selejtet, mert másképp lehetetlen győznie az értékek fölött.
kulabombaafityiszre
Se hangja nem volt,se a szöveget nem tudta.Szégyen.
Egyébként meg a nagy"sztárok" vagy határontúliak,vagy cigányok.Érthetelen,elharapott szavakkal.Énekelnek???
Ez van.
VESZ-ÉSZ
A drágalátos cigányokat azért sztárolják ezek a senkik,hogy a magyarokat bosszantsák.
Persze az sem zavarja őket,hogy a tehetség és a tudás roppant távol áll tőlük.
Lényeg,hogy zavart keltsenek a nép között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.