A nyilvánosságban még a Fidesznél is nagyobb úr a kíváncsiság. A vezető kormánypárt hiába akarja a nyilvánosság fórumaira erőltetni a napirendjét, ha a miniszterelnök tegnapi sajtókonferenciája után az újságírók egy mellékesnek szánt bejelentést emeltek ki. Novák Katalin jelölését a köztársasági…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Zöldike-tanárúr ismét gondban Pistike és a szatyor fülével

„Médianapló - Novák Katalin államfőségét megakadályozzák-e a kereszténydemokraták?”

„Pistikének is két füle van, de ettől még nem szatyor” – hangzik az ismert mondás, és nagyon úgy tűnik Tanárúr-II ezt nem csak nem ismeri, de nem is tart tőle.
A derék megmondó embernek – ebben az egyébként is még tőle is igen gyengus irkodmányban – sikerült ezt a blődlit kétszer is elkövetnie:
Egyfelől, az amire a cím is céloz: azzal zárja a postját, hogy „Ötletét a koalíciós partner SZDSZ nem vette jó néven, sőt le is szavazta. Elképzelem, hogy a KDNP kikéri magának Orbán maga felé hajló javaslatát…”. Ami arról tanúskodik, hogy nagyon nem lát semmit a valóságból, hiszen a KDNO-z és a szadeszt hatáskörében egy kalap alá hozni??? Több mint butaság!
Hasonlóan magasszintű értelmetlenségre utaló zagyvaság, a párhuzam Szilivel. Na, jó mindkettő Katalin, de ennyi! Amiben a legfontosabb, hogy ez Orbán saját akarata, míg Gyurcsánynak el kellett fogadnia egy döntést!! =))
RonaGyuri
@KisTehen: mi van szaros nyelvű bunkó olvasni sem tudsz???
Rizikó
Novák jelölését csak a libsik álmaiban akadályozhatja meg bárki is! Ilyenkor álmodnak és a kezük a bilibe lóg!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Na kérem ez nagyon mellé ment

„Mosolygós Orbán-hívő készül a Sándor-palotába by Trombitás Alfréd”

A SZEKA.blog üdvöskéje azon elmélkedik, hogy miért éppen a Katóka? Mármint, hogy miért Novák NER-társnőt kívánja kinevezni a köztársaságtalanított Orbánia KE-jének. Bár zömmel Novákon rágódik, de a lényeg persze, hogy egy zavart elme rángásaiban valódi rációt találni, még Poloniusnak is sok(k) lenne.
No de vissza az „ok(ok)ra”! Ez egyik legblődebb próbálkozás: „Orbán szép suttyomban felhagyott tehát azzal a macsó szemlélettel, amely pártját sok fiatal és családanya számára ellenszenvessé tette.”. Nos ebben már a „felhagyott”-al és a „hozzáállás”-al is gond van: igazából a kiállása változott meg, s Shakespeare -nél maradva Sir John Falstaff –ként is röhejes lenne.
Ami pedig a választást illeti, nos ebben ránézésre is van valami lényeges:
m.blog.hu/sz/szeka/image/.thumbs/azonnali_7_2e711af6b4d638ff16232eeeabfd0b1e.jpg
Legfeljebb megtíltatik neki a magassarkú!! =))
Szalay Miklós
A politika és gazdaság aktualitásainak tömör elemzése. Benne: Novák Katalin és még: osztogatás, kamatok, hatósági árak és rezsicsökkentés, Márki-Zay

egyvilag.hu/index.shtml#PT110_politikagazdasag

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.