Lezárult a Pécsi Tudományegyetemen (PTE) az a január 19-én elindított belső vizsgálat, amit az intézmény vezetése azért rendelt el, mert a sajtóban megjelent cikkek alapján felmerült annak a gyanúja, hogy befolyásos emberek, illetve az ő ismerőseik, hozzátartozóik érdemi vizsga, sőt, néha megjelenés nélkül tudtak egy-egy tantárgyból félévet lezárni a jogi karon.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Nem csodálom , hogy nem találtak , hisz náluk az a szabály ha szólnak azonnal adják a diplomát. Hááát egy nyilvános háznak szigorúbb erkölcsi és egyéb szabályai vannak mint ezen a-lapít-ványi kócerájnak. Egyébként a jövőben állásinterjún : Hol szerezte a jogi diplomáját ? Pécsett. Köszönjük. Kérném a következő jelentkezőt.
RonaGyuri
Aki keres talál – tartja az ősi mondás

viszont a magyarban olyan is van, hogy: „Nem akarásnak nyögés a vége”

Mottó:
„petite et dabitur vobis: quaerite et invenieti, pulsate et aperietur vobis. Omnis enim, qui petit, accipit: et qui quaerit, invenit, et pulsanti aperietur”
Lukács evangéliuma 11,5

A nepszava.hu „Schadl-ügy: Pécsen sem találtak semmilyen szabálytalanságot” címmel számol be egy igencsak várható fejleményről. Mármint az un. Völner rejtély körüli események újabb nyalánksága. Persze az az igazság, hogy ebben sincs semmi meglepő. Így működik Orbánia. Mondhatnánk kicsiben – na jó azért annyira nem kicsi – igazán frappánsan írja le mindazt, amit orbánék művelnek ebben az országban és országgal.
Eleinte azt kell mondjam, hogy nem igazán értettem – na jó azért sejteni sejtettem, de nem hittem, hogy még ezt is megmeri tenni -, hogy miért engedték kiszivárogni. Azonban most a moszkvai cimborája tobzódását figyelve nagyon úgy néz ki, hogy: demonstráció. Igen azt igazolandó, hogy: ő még ezt is megteheti! =))
r2d2
@RonaGyuri: Az január 17-i cikk, ez meg friss! Azóta eltelt több mint egy hónap!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.