Elemezzük egy kicsit a jelenséget, ha már az összes létező ellenzéki betlihuszár ezt jelölte meg a vereség legfőbb okaként. Tényleg Wunderwaffe-e a Fidesz propagandagépezete, ami ellen egyszerűen nem lehet védekezni, és önmagában képes eldönteni a harcot?

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem csak leírja, de gyből okadatolja is:
"Aki mégis feltétlenül a propagandában keresné az okokat az vessen néhány pillantást az ellenzéki médiára! Rossz módszerekkel, rossz célközönségre, rossz üzenetekkel önreflexió nélkül. Azt vártam, hogy a NER cselédmédiája folyamatosan teret veszít és rövid idő alatt már csak terhet jelent a kormánypártoknak is, ehelyett inkább a libsi média is lezüllött. Explicit hazugságokat terjeszt, "gázlángol", erőből próbálja keresztülnyomni a gyengén alátámasztott világnézetét, és nem hajlandó olyan témákra reflektálni, ami a többséget érdekelné. "
IGEN A MAGÁT ELLENZÉKINEK HÍRDETŐ MÉDIA SZEREPE! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: egy igazán eklatáns példa az egy magát ellenzékinek hírdető portál ócska dumájára:
444.hu/2022/04/17/az-ellenzeki-partok-szerint-szel-bernadett-nem-ulhet-be-a-parlamentbe
RonaGyuri
@RonaGyuri: nem elég, hogy nem ismerik a törvényt, ezerrel mocskolja az ellenzékieket, sőt még hülyeségekkel cseszteti őket. hiszen nem csak hülye címet adtak, de még azzal nyomulnak, hogy: "Gy. Németh Erzsébet viszont beül, és ezzel lemond a főpolgármester-helyettesi pozíciójáról."!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.