Időnként bejelenti ezt az oroszok druzsbája, szokása ez neki. A legújabb Orbán-kormányban a külügyminisztériumhoz került az atomerőmű-építés felügyelete. Az eredeti Putyin-ügyi minisztert, Süli Jánost lefokozták, idővel Moszkva is rájött, hogy politikailag tökéletesen súlytalan, az ő szerepe pusztán az atomerőmű megnemépítésének álcázása. A szerződést Orbán és Putyin még 2014 januárjában írta alá. Az eredeti ütemterve szerint az első blokk 2023-ban már áramot kellene termeljen. Ehhez képest bő 8 év alatt egy kapavágás nem történt.

Forrás: b1.hvgblog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: én nem így fogalmaztam volna,

de ettől még a lényeget ragadja meg a cikk címe

A nepszava.hu „Orbán Viktor és Szijjártó Péter is hazudik az olajembargóról, egyszerűen csak a pénztárcájukat féltik” címmel közöl elemzést.
A magam részéről úgy vélem – bár így is korrekt -, de még jobb, még kifejezőbb lett volna a „Orbán Viktor és Szijjártó Péter az olajembargóról is hazudik….” fogalmazás! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.