A híresség a Balázsék című reggeli műsorban jelentette be a hírt.

Megszületett Kasza Tibi és Darai Andrea második gyermeke@kaszatibiofficial/Instagram

Kasza Tibi Sebestyén Balázséknak elmondta, hogy a kicsi és a felesége is jól vannak. Azt is megosztotta, hogy a második gyermekek is kislány lett, akárcsak Lora Bella – szemlézi a beszélgetést a blikk.hu. Sőt az énekes-műsorvezető még a legkisebb lányuk nevét is elárulta: Kasza Liza Panna.

A műsorban elmesélte, hogy a felesége ezúttal is ugyanannál az orvosnál szült, mint az első alkalommal, és ahogy Lora Bella esetében, Tibi ezúttal is végig ott volt felesége mellett a szülésnél, ami előtt koronavírusteszten is átesett.

Nagyon boldogok vagyunk, csodaszép a kislány

– lelkendezett.

Kasza szerint a felesége számára a vajúdás ezúttal kicsit keményebb volt, mint az első szülésnél, ő pedig viccesen megjegyezte, hogy hiába próbálta lazítani a hangulatot a szülőszobán, a második poénjánál a kismama, Manker már azzal fenyegetőzött, hogy ha így folytatja, a szülés után elválik.

Balázsék azon kérdésére, lesz-e harmadik gyerek, Tibi azt válaszolta, a maga részéről először szeretne minél több időt tölteni a két gyerekével, és azon dolgozik, hogy ez így is legyen.

Forrás: blikk.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.