Nemcsak az befolyásolja a szívbetegség, a rák és más betegségek miatti halálozás kockázatát, hogy mit eszünk, hanem az is, hogy mikor eszünk meg bizonyos élelmiszereket – ez áll egy friss tanulmányban. Június végén publikálták ezt a tanulmányt a Journal of the American Heart Association című folyóiratban, és azt a következtetést vonták le, hogy ha keményítőtartalmú nassolnivalót rágcsálunk főétkezések […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.