Egyelőre még túl kába ahhoz, hogy gépelni tudjon, de köszöni mindenkinek a kedves szavakat.

A Blikk cikke szerint kórházi ágyáról üzent a vasárnap súlyos balesetet szenvedett Jeremy Renner amerikai filmszínész. 

Kórházi ágyáról üzent Jeremy Renner – fotó

Fotó: Instagram/Jeremy Renner

A két Oscar-díjra jelölt (A bombák földjén, Tolvajok városa), a Marvel-filmekben Sólyomszemet alakító 51 éves színész vasárnap hókotrás közben szenvedett balesetet a nevadai Tahoe-tó környéki lakóhelye közelében, mentőhelikopter szállította kórházba. 

Ügynöke szerint a színészt súlyos melkasi és egyéb sérüléssel szállították kórházba, hétfőn meg is műtötték. (A Blikk viszont a TMZ cikke nyomán arról írt, hogy Renner lábán valahogyan áthajtott a hókotrója – miközben a szilveszteri erős havazás után próbálta az utat megtistzítani a családja előtt –, ami miatt sok vért vesztett, és az orvosként dolgozó szomszédja szorította el a vérzést érszorítóval addig, amíg a mentőegység ki nem érkezett.)

Renner állapotáról ennél többet eddig nem nagyon lehetett tudni, ám pár órája felkerült az Instagram-oldalára egy fotó a kórházi ágyon fekvő színészről, és hozzá néhány sor, mely a Blikk fordításában így hangzik:

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat. Túlságosan kábult vagyok még ahhoz, hogy gépeljek. De szeretetet küldök mindannyiótoknak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jeremy Renner (@jeremyrenner) által megosztott bejegyzés

Forrás: blikk.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.