A Sólyomszemet alakító színész vasárnap szenvedett balesetet nevadai otthona közelében hókotrás közben. 

A hvg.hu az MTI híre nyomán arról számolt be kedd reggel, hogy megműtötték egy nevadai kórházban a vasárnap hókotrás közben súlyos balesetet szenvedett Jeremy Renner amerikai filmszínészt. 

Mellkasi és egyéb sérülésekkel szállították kórházba Jeremy Rennert, hétfőn meg is műtötték

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0/Gage Skidmore

Rennert vasárnap szállították kórházba súlyos, de stabil állapotban, és hétfőn operálták meg. A szóvivője közleménye szerint a színész a baleset során mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett. 

Az 51 éves Jeremy Rennert eddig kétszer jelölték Oscar-díjra (A bombák földjén és a Tovajok városa című filmekben nyújtott alakításáért), több Marvel-filmben alakította a Sólyomszem nevű karaktert, emellett pedig játszott többek közt két Mission: Impossible-filmben is, illetve az Oscar-díjat nyert Érkezé című filmben is.

A cikk szerint a színésznek a nevadai Washoe megyében van egy háza (nem messze a Tahoe-tótól), a környéken pedig szilveszterkor nagy havazás volt. A megyei seriff irodájának közleménye szerint őket vasárnap reggel riasztották a balesethez, melynek egyetlen sérültje Renner volt, akit mentőhelikopterrel szállítottak kórházba.

Forrás: mti.hu, hvg.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.