Nagy Melanie már maga mögött hagyta G.w.M-mel közös múltját. Most arról mesélt, hogyan élték meg gyerekeivel a szakítást.

Nagy Melanie: „Amikor kiderült a megcsalás, sokkos állapotban voltam”

Nagy Melanie már a jövőbe tekint. Forrás: Pixabay

Anyukák ezrei maradnak egyedül, semmivel nem érzem magam másabbnak náluk. Annyi a különbség, hogy az én életem legnehezebb időszaka a nagy nyilvánosság előtt zajlott. Lépéskényszerben voltam, és egy év után büszkén mondhatom, van látszata annak az energiának, amit belefektettem. Fontos, hogy amikor az ember a legkilátástalanabbnak látja a helyzetét, akkor sem szabad szétesni

– idézte az egyedülálló anyukát a Blikk. Melanie hét évig tartó kapcsolatát esküvő nélkül is házasságként élte meg a rapperrel.

Én a szívem legmélyebb szeretetéből szültem a két gyerekünket, ezért a férjemnek tekintettem Márkot. Amikor kiderült a megcsalás, sokkos állapotban voltam, de adtam időt magamnak. Kértem, hogy vigyék el pár napra a gyerekeket, amíg összeszedem magam. Elég volt ennyi idő, hogy megrázzam magam, majd jöttek a mindennapi teendők, amelyek mellett a munkámra összpontosítottam, továbbá a megjelenésemre is ügyelnem kellett

– számolt be a nehéz időszakról.

Melanie most szemöldökspecialista és sminkes, de egy családbarát szépségszalon ötletét is meg akarja valósítani. Megtanulta, hogy ne siránkozzon azután, amit elvesztett, inkább elérhető célokat tűz ki maga elé. Elárulta, hogy amikor a gyerekek elalszanak, akkor is terveket szövöget.

Ami engem illet, most a munkámra koncentrálok. Nem hiszem, hogy beleférne egy komoly kapcsolat az életembe. Szívesen ismerkedem, barátkozom, de ennél többre egyelőre nem vagyok nyitott– ismerte el a hot!-nak.

Forrás: Hot!, Blikk
Fotó: Life TV

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.