David Guetta meghódította a Szigetet, neve garancia volt hogy megtelik a fesztivál – írta meg az Index.

David Guetta bevette a Szigetet

Fotó:MTI/Vasvári Tamás

Az idei év sem törtörte meg a Sziget Fesztivál hagyományát: ismét színpadra lépett egy elektronikus előadó a főfellépők között, és szombat este David Guetta adott felejthetetlen show-t. Az 55 éves francia DJ több mint egy évtizede tartózkodik rendszeresen Magyarországon, és most ismét bebizonyította, hogy miért jár szinte haza a magyar fesztiválokra.

A pénteki Imagine Dragons koncert után, szombat este is hatalmas tömeg látogatta meg a Szigetet, a legtöbben David Guetta miatt érkeztek. Aznap délután sem a meleg, sem a hatalmas tömeg nem akadályozta a bulizást. A Halott Pénz-koncerttől kezdve a tömeg egyre nőtt, Niall Horan, a One Direction egykori üdvöskéje még egyet dobott ezen, és Guetta esti fellépése előtt már szinte egy tűt sem lehetett leejteni a nagyszínpad előtt.

Az őrült bulizás és táncolás közepette David Guetta rendkívül változatos zenei kavalkádot mutatott be.

A pontosan negyed tízkor színpadra lépő Guetta ugyanis még mindig tudja, hogy a sokak által egyszerűen lakosságinak titulált stílusával, azaz a legnépszerűbb és ismertebb számok remixelésével lehet a legnagyobbat aratni egy fesztiválon.

Az Eiffel 65 Blue című sláger saját feldolgozásával indította a legnagyobb bulit, és az I'm Good el is nyerte a közönség tetszését..

Az est során Guetta sötétbe burkolózva pörgette a slágereket, a tömeg pedig tombolt a legismertebb dalokra, mint a Sexy Bitch, a Memories és a Baby Don't Hurt Me.

A DJ látványos show-val szórakoztatta a közönséget, és a fények játékában még izgalmasabbá tette az élményt.

David Guetta egy fekete atlétában és lánccal a nyakában állt a színpadon. Az 55 éves francia DJ izmos alakja pedig arról árulkodik, hogy az elmúlt időszakban sem hanyagolta el a konditermet.

Forrás: Index

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok