A milliárdos nem érti a mai fiatalokat. 

Jákob Zoltán kiakadt a Kőgazdag fiatalokon: a luxusélet nem az övék, hanem a szüleiké

Az idei Nagy Ő, Jákob Zoltán milliárdosként elmondta a véleményét a TV2 héten indult reality műsoráról: elárulta, hogy a viselkedésüket sokszor nem érti.

Mivel ő sokat dolgozott azért, hogy ott tartson, ahol, igyekszik a gyermekeinek is ezt a példát mutatni. 

Csak néhány részletet látott a műsorból, de nem igazán tetszett neki.

„Nos, engem zavar, ha egy szülő ilyen kirívó módon kényezteti el a gyermekét. Én egészen más utat választottam, és – elnézve a lányaimat és a fiamat – jó döntést hoztam. Furcsának találom, amikor nagyon fiatal emberek mutatják, hogy milyen anyagi javak felett rendelkeznek. Ők persze, többnyire nem beszélnek a luxusélet mögötti teljesítményről, ami természetesen nem az övék, hanem a szüleiké, akik minden bizonnyal rengeteget dolgoznak azért, hogy megteremtsék azt az életszínvonalat, amit a gyerkőceik is élveznek”

– fejtette ki Jákob, aki szerint át kell menni egy nagyon komoly tanulási folyamaton, amin szerinte a Kőgazdag fiatalok is átmennek majd, különösen, ha elkezdenek a saját útjukon járni és először szereznek önerőből millióikat, netán milliárdokat.

„Ha nem így lesz, eléri majd őket a telítődés állapota, ami komoly önértékelési zavarokhoz vezethet. Tudom, miről beszélek, hiszen ezeken a stációkon magam is átmentem, csak éppen felnőttként és úgy, hogy minden fillérért magam dolgoztam meg”

– hangsúlyozta Jákob Zoltán. 

Forrás: Blikk.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Sok gazdag fiatal van akár önerőből is. De ezek válogatott suttyók. És ennek semmi köze a pénzhez. Már a műsor létezését sem értem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Sok gazdag fiatal van akár önerőből is. De ezek válogatott suttyók. És ennek semmi köze a pénzhez. Már a műsor létezését sem értem.
Sakk Matt
Ez ugat, mikor elbábozza a Nagy Őt?! Kőgazdag bohóc, rusnya állat :P
Ezodabasz
@Aki Én: Ez egy "TV-műsor"! A nézettség a lényege, vállalkozó szellemű agyhalott szereplőkkel:)) Ennyi ostoba barom nem lehet!
balos
@Ezodabasz: DE!Erre épül a nerse nemzethy kultúrhák családja!Nézd meg például a lölö nevű ártányt!Olyan sok pénze van,hogy már kettőig sem tud elszámolni,mert nincs benne nulla!
Ezodabasz
@balos: Nem nézem a műsort csak olvastam a hírverést és a felháborodásokat. Számomra ez hihetetlen és szeretném azt hinni, hogy ez csak egy TV-2 műsor a nézettségért:))). Ezek csak szánalmas szereplők(szerintem). Remélem nem ez lesz követendő példa a mai fiatal nemzedéknek.
balos
@Ezodabasz: Pedig ez a trendi!A mai fiatalok 95%a legszívesebben már nyugdíjas lenne milliós havi díjért!Ismerek rengeteg olyan fiatalt aki inkább a mekiben köpködi a vendégek kajáját,mert az IGAZI munkához nem fűlik a foga!89 kihozta a magyarokból a legrosszabb énjüket,mint a jobbágy sorban vegetáló elődeink idejében volt "elfogadott2!Akkor is aki dolgozni akart igazán NYUGATRA menekült,mert kelten még mindig a hit osztotta az észt,mint manapság!A szabadság csak nyűg és dolgozni kéne érte!
balos
Akkor ezek szerint valami igazság van a felvetésemben!A kultúrha megeszi a lelket is!89 előtt éltem az életem,most féltem az életem a nemzethy gyilkosoktól!A családomét igazán,mert én már életem javát leéltem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.