L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga hosszas tárgyalások és indulatok után végre megegyezésre jutottak a válóperükben.

L.L. Junior hivatalosan is elvált – na de milyen áron?

Fotó: @l.l.junior/Instagram

Az egykori sztárházaspár mind a hároméves gyermekük, mind a közös vagyonuk tekintetében írásba foglalták a megállapodást, és bár a tárgyalások során voltak nehézségek, végül sikerült az egyezség.

A Blikk szerint a legutóbbi tárgyalás során hangos vita tört ki közöttük, és Körtvélyessy Kinga feldúltan távozott az Érdi Járásbíróságról. Azonban az információk szerint már a legutóbbi tárgyaláson is közel voltak a megállapodáshoz, és azóta sikerült megegyezniük azokról a vitás kérdésekről, amelyek miatt korábban nem tudtak pontot tenni a válásra.

L.L. Junior megerősítette a megegyezést, és elmondta, hogy mind a gyermeküket, mind a közös vagyonukat illetően megegyeztek, és az erről készült dokumentumokat már aláírták.

Az ügyvédeik dolgoznak azon, hogy ne legyen szükséges újra bíróságra menniük ebben az ügyben.

A rapper szűkszavúan nyilatkozott az ügyről, mivel a megállapodás tartalmaz egy titkos záradékot, amely szerint a jövőben sem beszélhetnek egymásról vagy a válás részleteiről a nyilvánosság előtt.

Azonban az kiderült, hogy a megállapodás értelmében Junior továbbra is hetente 2-3 napot tölthet majd kislányával, és Körtvélyessy is jól járt a közös vagyonból, több tízmillióval többet kapott, mint amit korábban ígértek neki.

A törökbálinti luxusingatlan a rapper birtokában maradt.

A sztárházaspár tavaly jelentette be végleges szakításukat, és bár pereskedésre került sor a vagyon és a gyermeküket illetően, végül megegyezésre jutottak. Az elért megállapodás mindkét fél számára elfogadható és teljesíthető, és véget vet a válópernek.

Forrás: Blikk
Fotó: Instagram

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.