Sashalmi luxusvillában szállásolták el a Modi című film rendezőjét, Johnny Deppet. A színész elég nagy partimalac, így viszont lassan halad a Modi forgatása, időnként eluralkodik a fejetlenség.

Káoszba fullad Johnny Depp filmjének budapesti forgatása

Voltak már előjelek... Forrás: Youtube

A Modi részben magyar, részben nemzetközi stábja forgatott már a Károlyi-kert mellett, a Várban és az Operánál is, kedden pedig a Bródy Sándor utca környékét alakították az 1900-as évek elejének Párizsává – írja a Blikk.

A lap stábból származó információi szerint akad döccenő gazdagon az Amedeo Modigliani olasz avantgárd szobrász és festő életéről készülő mozi készítése során.

Időnként nagy a káosz a forgatáson. Lehet, hogy Johnny Depp egy nagyon tehetséges és kreatív ember, egy valódi vízióval megáldott világsztár, de az elmúlt évek történései a jelek szerint nagyon megviselték, mert néha úgy tűnik, mintha nem lenne mindig a helyzet magaslatán... talán többet bulizik, mint kellene. Fogalmazzunk úgy, hogy nagyon nagy szerencse, hogy a filmnek van egy tehetséges rendezőasszisztense – árulta el egy, a filmet készítő csapathoz közel álló forrásunk, aki szerint Depp sokkal jobban élvezi az őt körülvevő rajongást és a sztárságával járó előnyöket, mint magát a munkát.

A keddi forgatási helyszín például hiába volt lezárva kora reggel óta, délben még híre-hamva sem volt a sztárnak.

Valamikor itt lesz a forgatás, de nem tudjuk, mikor – árulta el egy biztonsági őr.

Mivel a forgatás már nem a tervek szerint zajlik, a film másik nagy sztárja, Al Pacino nemsokára Budapestre érkezhet, hogy azt a néhány jelenetét, amit nem is Budapesten forgatott volna, elkészítse.

Öt napot lesz itt mindössze, abba sűrítik bele a vele készülő összes jelenetet. Hallott ő is arról, hogy kissé nehézkes együtt dolgozni Deppel, ezért szeretne minél hamarabb túl lenni a dolgon, mert ha már igent mondott, nem akar kihátrálni a szerződésből – magyarázta egy nemzetközi filmes kapcsolatokkal is rendelkező informátor.

Depp lassan egy hónapja tartózkodik újra Budapesten, ám ezúttal nem szállodában lakik. Nem várják tárt karokkal egyik luxushotelben sem, miután nyáron annyira kiütötte magát, hogy orvost kellett hívni hozzá egy belvárosi szállodába.

Egy luxushotel számára fontos a hírnév, ám az nem jó, ha egy esetleges botrány kapcsán hangzik el a neve, avagy ha egy vendég miatt több tucat másik kerül kellemetlen helyzetbe – magyarázta egy bennfentes. Depp-et most a kíváncsi szemektől távol, egy XVI. kerületi villában szállásolták el.

Forrás: Blikk
Fotó: Youtube

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.