Kiss B. Atilla került az Operettszínház élére, a Pesti Magyar Színházának pedig Nagy Viktor lett az újonnan kinevezett igazgatója.

A kulturális és innovációs miniszter bejelentette, ki lesz az Operettszínház és a Pesti Magyar Színház igazgatója
Kép: Facebook/Csák János

Csák János kulturális és innovációs miniszter egy Facebook-videóban jelentette be, hogy kik kerülnek a Budapesti Operettszínház és a Pesti Magyar Színház élére.

Tudom, hogy nagy várakozás övezi mindig a színházak vagy előadóművészeti intézmények vezetőváltását

– kezdte Csák János a nagy bejelentést.

Ezennel bejelentem, Kiss B. Atilla folytatja a munkáját az Operettszínház élén 2024. február 1-jétől

– mondta a videóban Csák.

A Pesti Magyar Színház esetében négy jelentkező volt: Halasi Dániel, Komáromi György, Zalán János jelenlegi igazgató és Nagy Viktor. Közülük Halasi Dániel pályázata nem felelt meg a feltételeknek, Zalán János pedig visszavonta a pályázatát, így itt is csak két jelöltet hallgattak meg.

2024 február 1-jétől Nagy Viktort nevezem ki a Pesti Magyar Színház igazgatójának. Mindkét győztesnek szívből gratulálok

– fogalmazott a miniszter, majd jó munkát kívánt.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Juhász István
Emlékszem, hogy az Ókovács Szilveszter nyilatkozta nemrég, a Zeneakadémis igazgatói kinevezése kapcsán, hogy CSAK OLYAN személy lehet, aki MŰVÉSZETI téren is, világszinten ismert, elismert személy. Nos, pl. az ő -ilyen irányú - tevékenységét NEM ISMEREM...Azt viszont tudom, hogy a paláverben, és több más fideszes műsorban már régen gyakori résztvevő. Operaénekesi múltja előttem ISMERETLEN. Lehet, hogy nem vagyok teljesen képben, de ha valaki ismeri, melyik operában, melyik szerepekben nyújtott kiemelkedőt / világviszonylatban IS / nos az jelezze felém. Mégis ő az OPERAHÁZ IGAZGATÓJA.
jáger laszló
+lepetés nem történt
Az új igazgatók pedig örülnek!!csak ennyi
barátilag
J.L.
Nessy
Legyünk tárgyilagoska! Teljesen felesleges energia pocsékolás bárkinek komolyan venni, elhinni, hogy lehet beleszólása a munkahelyi vezetők kiválasztásába! Látszat "demokrácia"! Úgyis fent döntik el, ki a lojálisabb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.