Az Azahriah harmadik Puskás Aréna-koncertjének jegyértékesítése sok izgalommal és hosszú sorokkal kezdődött kedden a pesti Károly körúton – írta meg a Telex.

Azariah harmadik Puskás koncertjére is őrületes a kereslet: volt aki reggel 5 óta várt

Azahriah (Baukó Attila) koncertje a Strand Fesztiválon Zamárdiban 2023. augusztus 24-én. A fesztivált augusztus 23. és 26. között rendezik meg a Balaton-parti településen. Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Az emberek már másfél órával a hivatalos jegyértékesítés megkezdése előtt sorakoztak fel a Broadway jegyiroda előtt. Az első 10-15 ember székeken ült, míg a többiek reggeliztek vagy a telefonjaikat pörgették.

Az érdeklődés hatalmas volt, a sor a jegyirodától az OTP bankig kígyózott, és több százan várták, hogy megvegyék a kívánt jegyeket.

Az énekes, Azahriah, személyesen is megjelent a jegyirodánál, és egy órán keresztül ő maga is árulta és dedikálta a jegyeket.  Az első két koncertre online jegyeket vásárolni szinte lehetetlen volt, mivel a hatalmas érdeklődés miatt az oldalak gyakran összeomlottak.

A jegyiroda tulajdonosa elmondta, hogy most már mindenki online is megvásárolhatja a jegyét, mivel új szervereket állítottak be, hogy elkerüljék a korábbi problémákat.

Azahriah 21 éves előadóként robbant be a zenei színtérre, és a koncertjei iránt hatalmas az érdeklődés. Az első koncertjére szinte azonnal elfogytak a jegyek, és több mint 40 ezer jegy kelt el kevesebb mint 12 óra alatt. Emiatt meghirdettek egy második koncertet, majd a harmadikat is bejelentette. Voltak akik hajnal 5 óta vártak a jegyekre, és néhány szerencsés még magától Azahriah-tól vehette meg a jegyét a jegyirodában. 

Forrás: Telex

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Maccska: Politikai alapú ízlésről hadoválsz, miközben orbánhoz és hazug, korrupt politikájához hű zenészek tíz- meg százmilliókat kapnak ajándékba közpénzből, akik aztán látványosan mennek neki a nem orbánista többségnek?
Nem tudod hova tenni, ha egy igazi, közkedvelt zenész önerőből megél, és többen mennek el a koncertjére, mint a túlszervezett, közpénz milliárdokból megtámogatott békemenetre?
Nem tudsz mit kezdeni az igazi tehetséggel, az igazi teljesítménnyel?
Nehéz elfogadni, hogy van egy zenész, aki azzal hogy rendszerkritikus, máris magasabb polcra került, mint ti seggnyaló, buta csicskák, hogy ezzel bizonyítva van, hogy IQ-ja a tiétek sokszorosa?
Akkor minden rendben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pultosjocó
@Aki Én: ugye csak viccelsz ezzel a " zseni " -vel..?..
Aki Én
@pultosjocó: ,, a maga nemében zseni"
Ezt már sok zenész is elmondta.
Meg hát a tények magukért beszélnek.
Értem, hogy neked nem tetszik, nem a te ízlésed.
És, ez mit befolyásol?
pultosjocó
,, a maga nemében " sztálin is zseni volt, de attól még az nem jó...
Menőmanó
Lehet fikázni a srácot, de valamit mégis tud ha zsinórban háromszor megtölti a Puskás arénát.
Nincs mégegy ungarische popzenész aki önerőből képes ilyenre.
Külföldön is teltházas koncerteket ad, és nem Vajdaságban meg Erdélyben, hanem Bécsben, Prágában, Párizsban, Berlinben, Londonban, stb.
Szóval siker ez a javából, még a holdról is látszik.
Sakk Matt
@Menőmanó: Egészségére! Sok sikert neki még!
Szerintem mégis gagyi a zenéje.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.