Szabó Csilla két éve még nem gondolta, de már úgy látja, ez a legjobb, ami történhetett.

Joshi Bharat volt felesége: „Őszintén hálás vagyok Bharatnak, hogy elhagyott”

Joshi Bharat és Szabó Csilla. Kép: TV2 Magyarország / Youtube

A TV2 egykori műsorvezetője, Joshi Bharat 30 évig élt házasságban korábbi feleségével, Szabó Csillával, amikor 2021-ben kiderült, válnak.

Én ma már őszintén hálás vagyok Bharatnak, hogy elhagyott. A legjobb dolog, ami történhetett velem, hogy egyedül maradtam

– nyilatkozta a Story-nak Szabó. A Femcafe.hu szemléje szerint ezzel folytatta:

Azóta csak magamra koncentrálok, feszegetem a határaimat, egyre jobban megismerem magam, és ettől a fejlődéstől – ami nem korfüggő – rengeteg energiám van. [...] Két éve még nem gondoltam, hogy a boldogság jelenthet mást, mint hogy háziasszonyként robotolok egész nap, a szeretteim kedvére téve. Akik, félreértés ne essék, sosem kérték tőlem ezt, inkább én gondoltam úgy, hogy ez a feladatom családanyaként életem végéig.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Minden rosszban van valami j!!
Hát ilyen is előfordul.bár hihetetlen!!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
durbincs
@kulák : ?@Menőmanó: @simmering73: @kula: @Revans: @balos: @Horizont:csak mert ezt irja? "Na most jobb te húgyagyú? Még azt se tudod hogy hiába írsz hosszú névsort csak az első kap jelzést. Annyira hülye vagy. Na kopjál le rólam te balfasz."@sgl: : maguk csak oláh hazaárúlok : @Horizont: @Horizont: de ez a maga oláh vizumát + nem érinti ? nem ? ahogy ezekét se @Mirabilis: Mer ha maga mondja ? setét ? az úgy van ? S akkor magukból is elég má csak 2-tő ? +ezek ? @Menőmanó: csak ezen ezek sirnak ? Mert ingyé HIV szűrés ezeknek Pesten ? : @Qqberci: Mert maga mint hazátlan 50IQ-s farturó ,sorosista fasiszta börnagrágos ,Antifa bérköcsög ? ezt is jobban tudja ?mint az 50IQ-s midráncs fartúró @csak húgy.: @CsipkeRózsa: @Nyírfa: @Nessy: @kereső: @Alfa: @sgl: @Clavigo: @kereső: @Nyírfa: @justhpeter: @kula: @Nessy: @Péter2: @Pálinkás Pál: @Néro2: @Aki Én: @Havanagi: @simmering73: @gina: @justhpeter: @dr. prédikátor: @telegdilaci: @Nanya: @surdilloFUJT: @izéke: @Eladott Ország: + ez a @Nanya: tanya + @Istenakinincsen: @sgl: @drrotf: @Eladott Ország: @AMORÁLISOK: @nemkati:@looper: @Yoda69:@Mirabilis: @szaboria1: @szegfue: @jáger laszló: @lusta: @Edebácsi: @m73: @Revans: @Katalina62: @Sámannus: @Philip Marlowe: @vitriol: @csipetke: @jesz: @percsi: @zenebohóc: @Peller Anikó: @dr. prédikátor: @Manhattan:@SÍva: @balos: @surdilloFUJT: @Horizont: @lampa laz: @colibri: @infinity: @vitrinyol: @Kovács Máté: ez a zakkant kis célbuzi ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.