Sokan azzal kalkulálnak, hogy ha jön a tél, akkor tulajdonképpen a divatosságnak búcsú is inthető, mert a megannyi réteg ruha alatt, között aligha bukkanhat felszínre az öltözet képviselte trend. Ez azonban így, ebben a formában abszolút nem állja meg a helyét. (x)

Téli férfi divat, azaz öltözködés kényelmesen és sportosan

Miért ne lehetne például sportosan, stílusosan megválogatni azokat a ruhadarabokat, amik egyúttal tél tábornokot sem engedik szóhoz jutni? Ennek nincsen semmi akadálya!

A sportos viselet örök trend?

Igen, épp úgy, ahogy az elegancia divatja is halhatatlan, múlhatatlan, úgy a sportosság is vonzó, ellenállhatatlan. Nem utolsó sorban az esetében a kényelem sem szenvedhet csorbát. Végignézve a https://sportano.hu/ferfi-kabatok-es-mellenyek oldal felhozatalát, nem nehéz belátni, hogy a maximális funkcionalitást közös nevezőre hozni a sportossággal egyszerűbb feladat, mint eddig bármikor valaha.

A kabátok vagy mellények dilemmája egy kis tisztázásra szorul, mert a kérdés, miszerint melyik kategória tagjait érdemes előbb szemügyre venni, valójában nem létezik. A legjobb, ha mind a kettőből akad az otthoni gardróbban minimum egy. A mellény a mostani őszt idéző teleken határozottan sokáig maradhat elő, mint mindennapos ruhanemű. Alá könnyű felöltözni, és ha napközben még ez a kombináció is soknak bizonyul, akkor a levetése is pofonegyszerű. Ugyanakkor kabátból minimum kettő, ha nem három fazonban ildomos gondolkodni. Az egyik a hagyományos téli kabát, ami kellően meleg, belül bélelt, és anyagát tekintve ellenáll a csapadéknak. A másik a színtisztán vízlepergetős variáns, ami szakadó esőben sem vall szégyent. Végül egy széldzseki is jól jön a hidegebb őszi hajnalokra és estékre.

Mellényből idén nagyon kelendőek a hosszított szabású verziók, amiknek vitathatatlan előnye, hogy védik a derekat és a hát egészét. Az enyhébb időkre viszont jól jön egy rövidebb típus is.

Következő lépés a lépések bebiztosítása!

A téli periódus még akkor is teli van kihívásokkal, ha amúgy nem sok hó esik. A fagyott eső, az ónos eső, valamint a fagyzugos helyeken kialakuló vékony jégpáncél az utóbbi években jó pár kellemetlen pillanattal ajándékozták meg a közlekedni vágyókat. A https://sportano.hu/ferfi-teli-csizma-es-hotaposok linken található paletta tagjai csúszásbiztos modellek, amik kivétel nélkül alkalmasak a fenti nehézségek könnyed leküzdésére. És még jól is néznek ki.

Ráadásul egyes fajták rövidebb, hosszabb természetjárásra is bevethetőek speciális kialakításuknak köszönhetően, úgyhogy a sokoldalúság az esetükben semmiképpen sem túlzás.

Téli férfi divat, azaz öltözködés kényelmesen és sportosan

A komfortosság mennyire lényeges szempont?

Olyannyira az, hogy semmi esetre sem kompromisszumképes. A Sportano kínálatában éppen ezért minden egyes termék egyszerre trendi, stílusos, és természetesen lábakat kényeztető módon kényelmes a maximális elégedettség érdekében. A minőségi anyagokból készített ruházatok ráadásként nem egyetlen szezonra szólnak, már ami a helytállásukat illeti, ami egyet jelent azzal, hogy akár hosszú éveken át hűségesen szolgálhatnak védelmet, komfortot és divatosságot garantálva.

Partner tartalom (x)

Forrás: Sportano.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.