A jól menő edző kiborult, mert a rezsicsökkentés címszóval évek alatt lerohasztott közműhálózat már nem bírja a telet.

Shane Tusup bejegyzése bizonyítja, hogy mára tökéletesen magyarrá vált

Hiszti az van. Forrás: Pixabay

Jelenleg komoly csőtörés van Érden, ami Törökbálint és Diósd vízellátását is akadályozza, jó esetben péntekig. Érd polgármestere már kedden önmérsékletre kérte a lakosságot, mondván, ha most mindenki takarékoskodik a vízzel, akkor a javítás után sokkal gyorsabban fog helyreállni a víznyomás.

Erre érkezik meg Shane Tusup, aki influencerként bármikor, puszira elvihetné menyasszonyát bármilyen wellness szállóba, és ezt írta: „Kedves Diósd, lássuk, jól értem-e... Tehát azt várjátok, hogy a terhes menyasszonyom legkorábban szombatig víz és működő WC nélkül maradjon... Boldog karácsonyt!”

Tényleg minden elismerésünk Edzőbának az intelligens, átgondolt és igazi, önzetlen hozzáállásról tanúskodó, egy napig megnézhető, angol nyelven írott Instagram-sztorijáért. Járt már az a magyar állampolgárság, nagyon.

Forrás: Instagram
Fotó: Pixabay

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
@Horizont: Hát nem ezt kárálta minden normális ember a rezsicsökkentésről? Hogy nem marad pénz a tervszerű megelőző karbantartásra?
Dr. Proktor
@Horizont: Akkor tudod hogy hány százalék víz folyik el a hibás kötéseken, repedéseken, amit végül is a fogyasztók fizetnek meg!
Dr. Proktor
@Pusztai: Nagyon nem mindegy hogy valaki, mint Karácsony is, hátszélben vagy ellenszélben dolgozik...
jesz
Tusup nem válik magyarrá, csak egy amerikai bohóc marad...azzal dicsekedni, hogy ő az épp soronkövetkező nőjét bármelyik drága fürdőbe elviheti, igencsak pofátlan beszéd...hogy szarna sünt...amíg az olimpiai jutalékból él, addig kussolhatna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.