Közösségi oldalán válaszolt rajongói kérdésekre Kulcsár Edina.

Kulcsár Edina elárulta, mi történt az ajándékba kapott autójával

Lett helyette jobb. Forrás: RTL

A legutóbbi instagramos kérdezz-felelekben elárulta, mióta van jogosítványa, illetve milyen autója van. Kulcsár 16 éve vezet, és egy M850i BMW, illetve egy A8-as Audi tulajdonosai a férjével – idézi a Blikk. Ajándékba kapott autójának sorsáról ezt mondta:

„Lecseréltük. Lett szebb és jobb. Márk hatalmas autórajongó, folyamatosan nézi a piacot, így tudja, mikor érdemes venni, illetve eladni. Én meg hagyatkozok rá. Nagyon jó érzéke van ehhez is”

– mondta Kulcsár Edina.

Elárulta, hogy férjét nem G.w.M-nek, hanem Márknak szólítja, ám emiatt előfordult, hogy a rajongók nem tudták, kiről van szó. Kiderült, hogy miért nem mutatják meg a valóságshow-jukban a gyerekeket: Nina és Medox nem Csuti miatt nem kap szerepet.

„Azért nem mutatjuk őket, mert Márk így döntött. Az elejétől kezdve ebben állapodtunk meg” – válaszolta egy rajongónak Edina.

A szilveszteri és karácsonyi közösségi médiás fotók hiányárról Edina így mesélt:

„Csak annyiról van szó, hogy anyuka vagyok, aki próbál elsősorban itthon megfelelni. Karácsonykor az utolsó pillanatban lettem kész mindennel, szóval ennek is nagyon örültem. Arról már álmodni sem mertem, hogy szépen kisminkeljem magam és normálisan felöltözzek. A gyerekek öröme fontosabb volt, mint hogy azt mutassam, mennyire csinosak és tökéletesek vagyunk. Nem az a célom, hogy »kifelé« megfeleljek, hanem az, hogy a családomnak megfeleljek. Szilveszterkor ugyanez történt. Majdnem éjfélig a tűzhely mellett álltam és a vendégeinkkel foglalkoztam.”

Az is kiderült, hogy Kulcsár Edina és G.w.M közönségtalálkozót terveznek, így azok, akik a feliratkozóik között vannak, megismerkedhetnek velük.

Forrás: Blikk
Fotó: RTL

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR PRÉDlKÁTOR
Mesélj még csivijem-né... mesélj...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.