A miniszterelnök főtanácsadója szerint Európának határozott lépéseket kell tennie.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Vakondi KGB-s határőr és törzstag FSZB ügynök hozzá dagadt a gazdihoz, már csak egy sátorponyványi anyag éri örül! Letárgyalták Ali babával, hogy engedje ki a migriket, mert nélkülük nem lehet hatékonyan fosatni az arra hajlamosakat! Működik sajnos KGB-s határőr volt a lelkem, most - gondolom - FSZB-s ügynök! Bizony, bizony jó káder ez a Gyurigyerek: "Pályafutását a kommunista ideológiáért felelős politikai tisztként a Kossuth Lajos Katonai Főiskolán kezdte, majd a röszkei határátkelőhelyen parancsok-helyettesi beosztásba került,..." Miniszterelnöki főtanácsadóként miért nem csak Orbán fülébe sugdos a migráncsokról? Vagy benne van a munkaköri leírásában, hogy heti szinten kell óbégatni a médiában?!
Eladott Ország
Elképzelem, ahogy Bakondi belép Orbán dolgozószobájába. 90 fokban megdőlt derékkal, sunyin araszol addig, ameddig Orbán azt nem mondja, csüccs Gyurikám! Ekkor szorongó mozdulattal félig elhelyezkedik a széken, mert a miniszterelnök jelenlétében mégsem lehet abszolút kényelembe helyeznie magát. Arcán rezzenéstelen nyaloncvigyorral, izgalomtól kipirulva. A kényelembe helyezkedés (imitációja) előtt azért vet egy nyalintást a Főméltóságú Úr gumicsizmájára. Mikor lábalt az árvízi nyúlgátakon, ugye!? Nagy léptekkel, peckes tartással, domború pocakkal . Vakondival a nyomában . Ez is egy bunkó paraszt mint a teknyővájó cigány aki a főnöke!
Eladott Ország
Bakondi katasztrófa (védő) altábornagy, maga a katasztrófa, nyugállományú, de nem nyugszik...
„Csak hang legyen és fény, sok szép halott állat Mutassa neked, hogy mennyivel jobb nálad (3x). És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak Boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.”
Havanagi
@Eladott Ország: Tökéletes volt a leírás.Még annyival kiegészíteném,hogy " a háttérben a nyugdíjas tömegek jajbékolása hallatszik, akik imára tett kézzel esdekelnek a nagy xarságok előtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.