Galambos Lajos jelenleg rácsok mögött várja a szabadulást, miközben árulja mocsai birtokát, aminek illegális közmű-vételezése miatt került börtönbe tulajdonképpen.

Mindentől távol van, de a közbiztonság kitűnő – Lagzi Lajcsi már állatsimogatónak is eladná világvégi luxusbirtokát

6 év telt el az első fokú ítéletig. Forrás: RTL

Hónapok óta futnak azok az ingatlanhirdetések, melyekben Lagzi Lajcsi luxusingatlanjait árulja – írja a Blikk.

A mocsai birtokot közel ötmilliárd forintért árulja Lajcsi, miközben a birtokról leválasztott egykori vadászházat 235 millió forintért hirdeti. Utóbbira az érdeklődés is nagyobb.

„Az ingatlan még a piacon van, de folyamatos iránta az érdeklődés. Jelenleg nincs konkrét ajánlat, de akik eddig megtekintették, mind látták a benne rejlő lehetőségeket. Az ingatlan és a terület nem esik semmilyen korlátozás alá, vagyis tökéletesen alkalmas akár gazdálkodásra, vagy egyéb vállalkozásra”

– tudta meg a lap a Galambos Lajos által megbízott ingatlanközvetítő cégtől.

Volt olyan érdeklődő, aki egy rendezvényközpontot álmodott az épületbe, de olyan is, aki kisállat-simogatóban gondolkodott – tették hozzá.

„Bár az ingatlan valóban mindentől távol van, a közbiztonság kitűnő. Kisgyerekes családok számára is tökéletes választás lehet. A tulajdonos nagyon régóta él ott, ám soha és semmilyen gondja nem akadt. Egyébként az ár tekintetében annyit mondhatok, hogy bár ezt az összeget határozták meg, de a tulajdonos minden ajánlatot meghallgat”

– mondta az ingatlanos.

Forrás: Blikk
Fotó: RTL

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.