Április 26-án 3 év 6 hónapra vonult börtönbe víz-, gáz- és áramlopás miatt Galambos Lajos.

Minden reménye elveszett, nem jött be Lagzi Lajcsi terve

Ez most nem jött be, talán majd legközelebb. Forrás: Blikk

A gyógyíthatatlan betegségben szenvedő zenész otthonápolási kérelemért folyamodott, amit a napokban a Székesfehérvári Törvényszék másodfokon elutasított – írja a Blikk. Az értesülést a zenész ügyvédje, dr. Csontos Zsolt is megerősítette.

A döntés lényege az volt, hogy mivel a büntetés-végrehajtás orvosa nem tartotta megalapozottnak azt a felvetést, hogy ügyfelem részben vagy egészben önellátásra képtelen lenne a börtönben a mindennapi életvitele során, a bíróság arra az álláspontra helyezkedett, hogy elfogadja a bv orvosának ajánlását. Ebben a körben még szakértői bizonyítást sem rendeltek el – idézi a 24.hu.

Sajnos, a döntés óta Lajcsi egészségi állapota tovább romlott. Mondanom sem kell, először letaglózta a hír, ami teljesen érthető, hiszen azt remélte, hogy kedvező döntés születik az ügyben, ám utána sikerült összeszednie magát, és amikor találkoztam vele, már újra a jövőt tervezgette, hogy mi mindenbe is vág majd bele a szabadulása után

– mondta Csontos, aki szerint

továbbra is igaz, hogy szinte csakis folyékony halmazállapotú táplálékot tud bevinni a szervezetébe: leves, pörkölt szaftja, tea és hasonlók. Egyre csak fogy és fogy, ráadásul már olyan gyomorfájdalmak gyötrik, hogy rendszeres látogatója a börtönorvosnak. Elismerem: a bv a saját keretei közt minden tőle telhetőt megtesz, hogy ügyfelem a szükséges egészségügyi ellátást megkapja, ugyanakkor Lajcsinak van olyan krónikus betegsége is, amelynek a műtéti kezelése a büntetés-végrehajtás keretei között nem oldható meg.

Forrás: Blikk, 24.hu
Fotó: Blikk

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Ezt már eljátszotta 2016-ban is, akkor 45 kilót fogyott a börtönben.
Szerintem jót tesz az egészségének a böri. El volt már megint hízva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
A legjobb helyen vagy Lajcsi ahova bűnözők valók. Én megértem ha valaki kedvelte ezt az ember, mint lagzi lajcsi, de a való életben az emberi tettek számítanak és nem az hogy mekkora showman volt.
csak úgy....
@human: a magyarok mindíg akkor tévesztenek nagyot,mikor a híres juhászaikat és a trombitásaikat küldik börtönbe, "apró-cseprö" dolgok miatt és nem a politikusaikat!
- szégyen de elfelejtettem annak a nagy embernek a nevét, a nagy magyar juhásznak,aki már 0rbán elött stadiont építetett a saját költségére!
human
@csak úgy...: Stadler Józsefnek hívták.
Az én szememben meg a bűnöző az bűnöző. És ezt nem gondolom másként Stadlerról sem. Hiába a szimpatikus, egyszerű ember kép. Bocs, de én ebben elég szigorú vagyok.
De ne érts félre. Bűnöző és bűnöző közt én is és a jog is különbséget tesz. A büntetési tételben ennek kell(ene) tükröződnie.
ila51
@human: pedig ha Ő lett volna a P M , most a svájciak nyögnék a mi hitelünket ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok