Az HBO új minisorozatának alaphelyzete még ismerős is lehet, hiszen az európai autoriter kormányokat parodizálja. A rezsim mégis túl szájbarágós, és a humora sem működik. Az a poén, ami működik egy politikai talk show-ban, például John Oliver ihletett tálalásában, simán elhasalhat egy szatírának szánt, fikciós sorozatban. Ez A rezsim, az HBO új minisorozatának egyik fő tanulsága, amely nagyon erőlködik, hogy Orbán, Putyin vagy Lukasenko rendszeréből, intézkedéseiből vagy kommunikációjából is viccet csináljon, de azt már elfelejti, hogy a valós politikai történések sokkal abszurdabbak és érdekesebbek a sorozatban előhúzott történeteknél.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Vernham inkompetens, szociopata, a valóságról alkotott képe teljesen hamis, és döntéseiben kicsinyes bosszúk vezérlik, amikor pedig valamilyen érdekes adalék derülne ki a múltjáról, motivációiról, akkor a sorozat nagyon gyenge megoldásokhoz nyúl.

dokumentum film!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.