A zenész állítása szerint kapott hideget-meleget a magyar kézilabda-válogatott meccse után.

A hazai sztárok többsége már megtapasztalta, hogy milyen gonoszak tudnak lenni ismeretlenül is a közösségi média oldalán a kommentelők. Bódi Csabi ezen kiakadt, úgy érzi, őt és a családját sem kímélik – írta a blikk.hu.

„Belefáradtam a folyamatos szitkozódásba. Alaphelyzetben nem érintenek meg, hiszen nem azt nézem, mit mondanak, inkább, hogy ki mondja. Teljesen kiveszett a jó ízlés és az empátia. Szívtelenül, düh által vezérelten kommentelnek olyanokat, amik egy másik ember lelkén igenis rést ütnek. Ha jogosnak érzek egy kritikát, igazat adok neki, de amikor igazságtalanul szidnak, személyeskednek, sőt, ha már a családomat, a gyerekeimet is belekeverik, na, az tud fájni”

Bódi Csabinál betelt a pohár: "Miért kell engem bántani azért, mert cigány vagyok?"

Bódi Csabi kiakadt azon, hogy lecigányozták/Fotó: Facebook/Bódi Csabi Hivatalos Oldala

- mesélte a zenész. Szerinte családjával gyakran szoktak jótékonykodni, rászorulókon segíteni, de ezt nem kérkednek vele hangosan.

„Az is rosszul esik, ha számon kérnek, hogy miért nem jótékonykodunk. Pedig gyakran előfordul, csak mi nem verjük nagy dobra, mint más előadók. Sokan még a segítségnyújtásból is szakmai presztízst csinálnak. Van egy előadó, aki legyártatott 5000 darab CD-t – mondjuk kétmillió forintért –, amit aztán szétosztott a rászorulók között, majd azzal haknizott, hogy kétmilliós adománnyal támogatott embereket. Utána meg bejelentette, hogy aranylemez lett a legújabb albuma”

- mondta a zenész.

A legutóbbi eset pedig különösen fájt neki. Erről pedig ezt mondta:

„A magyar kézilabda-válogatott tizenkét év után újra kijutott az olimpiára, miután nagy fölénnyel legyőzték a portugálokat. Szeretik a zenénket, én pedig örömmel tettem eleget a felkérésnek, elmentem zenélni nekik. Amikor elmentem fellépni ezeknek a rendkívüli sportolóknak, valóságos büszkeséget éreztem, hogy őket szolgálhatom. Ezek a srácok életük egyik legmeghatározóbb pillanata előtt állnak, örömmel tettem. Amit viszont a közösségi oldalakon láttam a poszt alatt, azon nagyon megdöbbentem. Amit ott olvastam, az mélyről fakadó gonoszság”

– mondta a sorry! magazinnak.

Azt olvasta ugyanis, hogy sokan a hovatartozása miatt szidják. Alapelve, nincs olyan, hogy cigány, magyar, meleg, ukrán vagy orosz. Jó és rossz ember van.

Forrás: blikk.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
„Belefáradtam a folyamatos szitkozódásba"

Akkor ne szitkozódj!
(Vagy beszélj helyesen!)
Pálinkás Pál
" Alapelve, nincs olyan, hogy cigány, magyar, meleg, ukrán vagy orosz. Jó és rossz ember van. "...ezt a demagóg dumát..
jancsipapa
A cigány már régen nem attól cigány,mert barna a bőre. Egy stílust ,viselkedést jelent...
Sakk Matt
@Pálinkás Pál: Akkor nincsen Cigány Önkormányzat sem, legfeljebb Fain Csávó Önkormányzat ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok