A Kossuth- és Jászai Mari díjas színész elmondta, miért lépett fel április 6-án Magyar Péter tüntetésén. Két nappal az április 6-i tüntetést előtt hívta fel Nagy Ervint, hogy szívesen fellépne egy Radnóti-verssel. „Magyar Péter visszahívott, úgy fogalmaztam neki, hogy ha szükséged van egy nemzeti liberálisra, akkor jövök szombaton. Mert én liberális vagyok, és erős a magyarságtudatom” – mondta a Népszavának Bálint András Kossuth- és Jászai Mari díjas színész, színházigazgató.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Sem nem cserkó, sem pedig hab, hanem ….

Bálint András, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező, színházigazgató április 6-án a Kossuth téren, Magyar Péter tüntetésén, szavalta el Radnóti Miklós Nem tudhatomját.

Az okokról a nepszava.hu-nak nyilatkozott: „Liberális vagyok és erős a magyarságtudatom”!
A beszélgetésnek külön pikantériát (sőt meglátásom szerint igazi lényeget) ad, hogy és ahogy kitért az általánosabb képre:
„a magyar társadalom harminc éve ’undorítóan megosztott’, a színházi szakma sokáig nem volt az, de Vidnyánszky Attila megjelenésével és a Magyar Teátrumi Társaság megalakulásával ’dekleráltan azzá vált’.”.
Igen, ezen a „tortán”, sem nem hab, sem pedig cserkó van, az bizony sz@r! =))
Őrnagy
@RonaGyuri: "Igen, ezen a „tortán”, sem nem hab, sem pedig cserkó van, az bizony sz@r! =))"

Mond miért ültél rá a tortára Gyuri? Szabad ilyet csinálni egy kulturált országban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.