Puzsér Róbert és Dopeman rivalizálása tovább folytatódik. A kritikus korábban megosztott egy részletet a rapper egyik régi dalából a Facebookon, amire Dopeman egy élő videójában reagált. Azt mondta, érti, hogy miről szól Puzsér bejegyzése, miszerint milyen alapon háborodik fel, ha egy rapdalban az ő anyját és húgát emlegetik.

„Jöjjön, vágjon szájba, ha akar. Én nem félek tőle” – mondta Puzsér Dopemannek

Fotó: Puzsér Róbert Facebook oldala

Dopeman kifejtette, hogy A Strici visszatér című lemezét nem "Puzsér és a szektája" támadja először; még amikor ellenzéki volt, fideszesek is támadták miatta. Szerinte, amikor ezt az albumot készítette, szándékosan olyan művészi eszközöket alkalmazott, amelyekkel a lehető legszélsőségesebb, legprovokatívabb lemezt hozhatta létre.

Dopemanet mélyen érintette, amikor Puzsér a fogyatékkal élő húgáról és az édesanyjáról beszélt a "Ha a buddhaság fájna" című szerzeményében. Most sokkal nyugodtabban fogalmazott.

Még van dolgom a haraggal, de úgy érzem, nagyrészt már megbocsátottam neki.A sajnálatom és az empátiám is az övé. Az ember ugyanis olyan, mint a bor: vagy beérik, vagy megbuggyan. Csak egy beteg ember képes arra, hogy a huszonegy agyműtéten átesett, fogyatékkal élő húgomat és az életét neki szentelő édesanyámat a szájára vegye, aki még a halála után is hű a férjéhez, apámhoz

- mondta Dopeman, ám Puzsér is megszólalt az ügyben:

Ő is bántotta a családomat, úgyhogy viselje el a következményeit. Elég már a siránkozásból, hol a gengszterbüszkeség? Csaholós, fogatlan kutya, aki ugat, de harapni nem tud. Ne a sleppje mögé bújjon. Jöjjön, vágjon szájba, ha akar. Én nem félek tőle

– közölte Puzsér, aki szerint Dopeman egy buddha-gengszter.

Forrás: mandiner

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pegero
Robi!
Vedd be a Xanaxodat, mielőtt eldurran a fejed!
Ezodabasz
@Pegero: ma, 20:18 Te már bevetted? Akkor itt a kedvenc nótád:)) www.youtube.com/watch?v=I5JMu3MwvIY
Ezodabasz
@Pegero: Ez a megfelelő válasz Puzsértól, amilyen a mosdó olyan a törölköző...A bunkó csak a bunkó stílust érti, vagy azt sem!?!? Menjél lopni mint a Pityinger és a Váradi, meg 0rbán és a fideSS-maffia, a Matolcsy-klánnal karöltve.
Ezodabasz
@Pegero: Nem vagy te bunkó! te bunkó:)) Leszarom hogy fideszes vagy, vagy Arab. Más vagy mint a többi köcsög az biztos. Nem sértegetsz senkit, csak engem, mert én bírom az egyéni stílusodat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.