Ennek ellenére Putyin rendszere továbbra is elkötelezett a német idealista filozófus műveinek kisajátítása mellett, szinte bármi áron – mondta a német kancellár Kant születésének 300. évfordulóján. Olaf Scholz német kancellár megtagadta Vlagyimir Putyintól, hogy Immanuel Kantra hivatkozzon. Az orosz elnök háborús agressziója ellentmond a német filozófus valamennyi alapvető kijelentésének – mondta a beszédében Scholz a Berlin-Brandenburgi Tudományos Akadémia ünnepségén, amit Kant 300. születésnapja alkalmából rendeztek.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A mi kolostormalacunk nélkül???

„Olaf Scholz német kancellár megtagadta Vlagyimir Putyintól, hogy Immanuel Kantra hivatkozzon. Az orosz elnök háborús agressziója ellentmond a német filozófus valamennyi alapvető kijelentésének”

Mottó helyett emlékeztető:
Mándoki Orbán Viktort nagyon művel és érdeklődő embernek tartja,
meghívja, hogy zenéről és filozófiáról beszélgessenek.
Előfordult, hogy orosz estét tartott, amin Dosztojevszkijt olvastak
és Sztravinszkijt hallgattak. s gyakran beszélget a miniszterelnökkel
Hegelről, Kantról vagy éppen Schopenhauerről.

Scholz a Berlin-Brandenburgi Tudományos Akadémia ünnepségén tért ki erre, amit Kant 300. születésnapja alkalmából rendeztek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.