Elindult és lassan beindul a Gárdonyi. 20 év szünet után nyitotta meg kapuit a miskolciak előtt. A háznak korábban nagy szerepe volt a helyi rockéletben, a valamire való zenész a itt játszott. A felújított épület megőrizte az archív vonásait. Aki pénzt akar kaszálni gyorsan, ne utazzon élőzenében, mert kezdetekkor nem dől a lé. A Gárdonyit azért ébresztettek fel húsz éves álmából, hogy beíndítsa újra a rockéletet. Eltelt másfél év és a mínuszok után nulla fölé emelkedett a költségvetés. Egyre több egyetemista választja a hejőcsabai éjszakákat.

Forrás: mikom.hu
Feltöltő: jandera9
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nanena
A 80-as években szinte minden koncerten ott voltam, de a Gárdonyira nem emlékszem. Az Ady-ra inkább, egy kis teremben fülledt hangulatú bulik voltak.
jandera9
A Gárdonyi Hejőcsabán volt és van. Állítólag hatalmas szerepe volt a helyi koncertéletben. az Adyba én is sokat jártam a Gárdonyiba koromból fakadóan sem, oda a szüleink jártak most voltam párszor, mióta megnyitott újra.
nanena
@jandera9: Tudom, megnéztem hol van. Elvileg ott voltam mellette pár évig, de a 80-as évek végén szerintem már nem nagyon működött. Akkoriban minden koncert az ADY-ban volt, vagy néhány a Vasasban, Csanyikban, sportcsarnokban. és 85-ben volt egy hatalmas egésznapos rockkoncert a DVTK stadionban Skorpió, Beatrice, Korál, Mini, Hobo, P-Mobil. Akkor ők voltak a nagyok.
jandera9
Igen erről a 85-ös buliról sokat hallottam. A te tapasztalataid szerint a Gárdonyi korántsem volt akkora hely, mint ahogy mi egy picit fiatalabbak tálaljuk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.