A Partizán a Kongresszusi Központban rendezte meg az EP-listavezetők vitáját, amelyre meghívták az összes olyan pártot és pártszövetséget, melyeknek a támogatottsága a közvélemény-kutatások legfrissebb becslései átlagában meghaladja a 3,5 százalékot.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Szerencsémre nem néztem és hallgattam a kappanok vitáját!Összefosás nélkül és békésen ,nem lesz itt soha demokrácia!A káosz viszont nő a lakosság csökkenésének arányában!
Nyírfa
fél nyolc után kapcsolódtam be a vitába, és végig ültem az elemzők meglátásait is.
Nagyon tömören: Klára volt a legérettebb, Anna a legmeggyőzőbb, de a pörgése és a gúnyos mosoly az ajkán, amely irritálóan sokszor megjelent, több mint idegesítő volt, Mariettára pedig az elemzők első definíciója , a civil a politikusok között illik. A Kutyapárt üzenete nekem azért átjött, tudom, hogy a közösségi lét minden aspektusát képviselik, de, aki nem ismeri őket egy szemernyit sem, azok számára semmitmondó lehetett Marietta szereplése.
Hogy Tompika nem jelent meg, annak nincs jelentősége, Magyar távollétén érdemes polemizálni.
Még annyit: Marci nagyon kinőtte magát, kiváló munkát végez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.